• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2023

17:43

NEVENA ĐURIĆ: U najbednije laži zasniva se politika Demokratske stranke

printscreen

Politika

NEVENA ĐURIĆ: U najbednije laži zasniva se politika Demokratske stranke

Podeli vest

Ako je iko pomislio da smo čuli sve moguće laži od pripadnika onoga što se nekada zvalo Demokratska stranka, prevario se. Tome nikada kraja. Na bezobrazluku i bahatosti, nasilju i vređanju koje je zavijeno u najbednije laži zasniva se sva njihova "politika", rekla je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić.

- Pa je tako, rezervni Lutovac Dragana Rakić "u šoku" i zbog pretnji koje je uputila predsedniku Republike Srbije i reči koje je sama izgovorila, iste više puta ponovila, i svi su ih čuli.

Da ima obraz i da za sramotu zna nikada više ni reč ne bi trebala da progovori, već da se samo pokrije ušima i ćuti - imaući u vidu šta je sve izgovorila i uradila za samo poslednjih nekoliko meseci . Samozvana liderka, doduše nije utvrđeno čega, ali joj je valjda toplo oko srca da samu sebe tako naziva, poznata je po svojim izlivima besa, upadanju u prostorije sopstvene stranke i bednom vređanju svojih stranačkih kolega i osnivača stranke, po svom ničim izazvanom urlikanju kao da je sišla sa uma, po pretnjama koje je upućivala poslanicima Srpske napredne stranke: "Jurićemo Vas po ulici! Nije stilska figura u pitanju", po tome što je ljude koji pošteno rade svoj posao slala u kućicu i pretila svojim i kriminalnim vezama svog muža, ali i po plitkim i prozirnim lažima koje se proveravaju u roku od odmah.

Onako kako je danas gnusno slagala kada je reč o zaposlenju njenog supruga rekavši da: "je već 23 godine zaposlen u Pilotskoj akademiji u Vršcu, koja je pod Ministarstvom prosvete", a zapravo je Vazduhoplovna akademija u Vršcu postala deo formalnog obrazovanja tek 2021. godine, ni trepnula nije kada je slagala da je njihov član iz Vlasotinca zapravo član Srpske napredne stranke, a istina je da pomenuta osoba ima svoju grupu građana. Potpuno identičnu mantru koristi i njen šef koji preti nekakvim snimkom, ali se, naravno, na kraju ispostavi da pomenuti snimak uopšte ne postoji.

Ovakav arsenal laži, brutalnih i bednih, koje Rakićka  i njen šef bez imalo stida izgovaraju, mogu na pamet pasti samo nekome ko je potpuno sišao sa uma. O njihovoj politici se ne može ni govoriti - jer ne postoji.

Ono što je sigurno - raskrinkaćemo svaku njihovu laž, i na istu odgovoriti istinom. Politika predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne se na tome zasniva: na ozbiljnom radu, posvećenoj borbi, rezultatima i istini. Time ćemo ih uvek pobeđivati - kaže Đurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robijaće Pičkousti i Rošavi

pre 1 godinu

Hapsiće vas po kućama i ulicama, jadne sluge Rošavog glavoseče. Sami ste izabrali taj put, pa neka vam tako i bude! Kauzalitet je surov kosmički zakon...

nesko09

pre 1 godinu

Uvek neko drugi laze.Koliko ste godina imali kada su bili izbori 2012.god.i kada je vas predsdnik obecavao kule i gradove,kada je slagao da nece poskupeti struja,TV pretplata se nece placati,penzionerima se nece dirati penzije itd.Ovi iz nazovi opozicije su se samo prilagodili vasem predsedniku.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija