• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.04.2023

15:03

OVO JE DOKAZ DA SU LAŽNE PATRIOTE ŽELELE HAOS! Opozicija planirala incidente i pre održavanja sednice Odbora za KIM (FOTO)

Informer

Politika

OVO JE DOKAZ DA SU LAŽNE PATRIOTE ŽELELE HAOS! Opozicija planirala incidente i pre održavanja sednice Odbora za KIM (FOTO)

Podeli vest

Da su lažne patriote na sednici Odbora za KiM planirale da naprave incident potvrđuje i konferencija za štampu koju su unapred zakazali.

U tajkunskom Danas još jutros je objavljena najava konferencije za medije

- Danas u 13.00 sati u holu Narodne skupštine Srbije konferencija za medije opozicionih parlamentarnih o blokadi rada skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju. Govore i: Boško Obradović, Miloš Jovanović, Tatjana Manojlović, Sandra Rašković Ivić i Slaviša Ristić - piše u najavi.

Foto: printscreen

Predstavnici opozicije predvođeni Boškom Obradovićem, Milicom Mercedes, Slavišom Ristićem, Jeremićevim posilnim Stefanom Jovanovićem i drugima, podsetimo, napravili su haos i iscenirali incident na sednici Odbora za KiM.

Iako su tražili sednicu Odbora i direktor Kancelarije za KiM je došao sa svojim timom da predstavi izveštaj i razgovara o svim temama od značaja za život srpskog naroda na KiM, dijalogu u Briselu, njih to nije zanimalo već su napustili Odbor uz viku i dreku, napadajući i vređajući članove Odbora.

Obradović je u poznatom maniru lupao vratima, unosio se u lice članovima…


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ena

pre 1 godinu

Opozicija je rešila da napravi totalni haos. Nisu svesni da će ih narod na izborima kazniti zbog ovoga.

frka panika

pre 1 godinu

Paraziti iz Vučićevog kartela se jadni toliko plaše za svoj „biznis", da su im pretnja i ovi luzeri iz opozicije. Prepali se kao da će završiti u zatvoru ???

Milica

pre 1 godinu

Očigledno je da opoziciju ne zanima narod na Kosovu i Metohiji, već da naprave neki incident.

Marija

pre 1 godinu

Milice, zavetnice, da li je moguce da vise mrzis Vucica nego sta volis Srbiju i srpski narod?!?Zar je moguce da te je vlast ocarala i zelis je na svaki moguci nacin pa i po cenu krvi vlastitog naroda?!?Ciji si ti eksponent?!? Mozda si vec postala majka, da li si toga svesna da mi majke moramo itekako voditi racuna sta kome cinimo upravo zbog nase dece i njihove srece u zivotu?!?Mislila sam da si pametna osoba ali sada si me debelo razocarala svojim postupcima i politikom koju vodis.Sada sam pocela da te zalim.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija