• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.05.2023

16:18

OD PLASIRANJA LAŽI O JOVANJICI DO STRAŠNIH PRETNJI PREDSEDNIKU VUČIĆU! Brkić kao idejni tvorac NASILJA koje opozicija sprovodi u Srbiji

printscreen

Politika

OD PLASIRANJA LAŽI O JOVANJICI DO STRAŠNIH PRETNJI PREDSEDNIKU VUČIĆU! Brkić kao idejni tvorac NASILJA koje opozicija sprovodi u Srbiji

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik "Tabloida" Milovan Brkić idejni je tvorac nasilja koje opozicija sprovodi po Srbiji.

Brkić je svoj otrovni potencijal dokazao skaradnim tekstovima plasiranim u "Tabloidu", što je opozicija vrlo brzo primetila i iskoristila.

U njegovom "Tabloidu" moglo se naći čitava papazjanija izmišljotina, od plasiranja laži o Jovanjici, Moroviću do krivca za helikopter i restoran Andreja, brata Aleksandra Vučića...

Takođe, ista ova osoba juče je na lešinarskim protestima pokazala šta je zapravo cilj tog skupa partija pojedinog dela opozicije - sve je imalo političku konotaciju, bez imalo ljudskosti i empatije. 

"Čuveni" Brkić tako je izašao na ulicu u "borbu protiv nasilja", a onda je sam sebi uskočio u usta čim je zinuo.

Ispred Skupštine je ovaj lešinarski vođa uputio strašne pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću i pokazao da je nasilje jedina politika kojom se oni vode i jedini jezik kojim govore.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čiča Avalski

pre 1 godinu

ovaj je VAŠ idejni tvorac - VI ga držite i šaljete da kvari mitinge ... pa onda Gospodar mora da koristi NJEGOV rečnik !!!

Draga

pre 1 godinu

Ološu jedan šta su ti dete i brat Vučića krivi stoka javno preti ja bi ga odmah u zatvor.

MilosObilic1389

pre 1 godinu

Čega se pametan stidi budale i izdajnici srpskog naroda se ponose...!! Vakcinisani od - SRAMOTE.... Nacistička propaganda...!

Ena

pre 1 godinu

Opozicioni ološ organizuje političke proteste u vreme kad svi normalni ljudi tuguju zbog tragedije koja je zadesila Srbiju.

Abe

pre 1 godinu

Dobro zašto neko ovog čoveka konačno ne uhapsi. Predsednik države je institucija i ne može svaki pojedinac da preti državi.

sledeća vest

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27