• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2023

15:30

HUMKE SE NISU SLEGLE, A ONI KLJUN ZABADAJU U ZDRAVO NACIONALNO TKIVO! Pogledajte film "Lešinari" koji govori o "EMPATIJI" OPOZICIJE!

printscreen

Politika

HUMKE SE NISU SLEGLE, A ONI KLJUN ZABADAJU U ZDRAVO NACIONALNO TKIVO! Pogledajte film "Lešinari" koji govori o "EMPATIJI" OPOZICIJE!

Podeli vest

Sasvim je jasno da sraman skup opozicionih partija pod nazivom "Srbija protiv nasilja" ima jedino za cilj da sprovede teror nad građanima Beograda i Srbije, blokira normalan život sa idejom da se dočepaju fotelja.

Svi ti skupovi u potpunosti se uklapaju u ono što je deo svakodnevnice pravih lešinara, zbog toga njihovi potezi bivaju nazvani lešinarskim. 

Osim blokiranja Gazele i državnih institucija, njihovi pokušaji sabotaže vlasti su mnogo širi i mnogo jači i mnogo duže! 

Veliki zaljubljenici u NATO, prave ubice moralnih vrednosti, bili su vinovnici puštanja na slobodu velikih broja terorista koji su činili ratne zločine na teritoriji južne srpske pokrajine. Među njima bi i sadašnji premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti. 

Na pogrom su ćutali, na ubistva srpskog življa žmurili, državu doveli do fijaska.

Dok je ceo svet strepeo, za vreme pandemije predsednik Aleksandar Vučić je obezbedio svojoj zemlji vakcine i izgradio kovid bolnice. 

I to im je bilo malo... lešinari puni entuzijazma nisu verovali ni u kovid19 ni vakcine. 

Izmišljali su laži i izmišljotinama se sladili, misleći da su nekom napakostili. Napakostili su, ali svom narodu! 

Sada, raširili su krila i vrebaju. Humke se nisu slegle, rane nisu zarasle! Lešinarski kljun zabadaju u zdravo nacionalno tkivo, grickaju, držeći čitavo društvo na Prometejevim mukama... 

Na ulicama se bore "protiv nasilja" NASILJEM! 

Ali da ne nabrajamo više, ovaj film govori više od hiljadu reči! Pogledajte kratak film "Lešinari", sve će vam biti jasno! Odsustvo empatije na delu!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sofokle

pre 1 godinu

Ti sto citas moj komentar, izgubices posao vrlo brzo jer tvoj gazda ide dole zajedno sa Vucicem i celom bagrom. Topli pozdrav klosari

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija