• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: "Borbene Efektive"/Informer.rs

23.07.2023

09:44

Neuporedivo veća aktivnost 204. vazduhoplovne brigade nego pre deset godina! Pukovnik Elenkov o snazi Vojske Srbije

printscreen/"Borbene Efektive"

Politika

Neuporedivo veća aktivnost 204. vazduhoplovne brigade nego pre deset godina! Pukovnik Elenkov o snazi Vojske Srbije

Podeli vest

Pukovnik Milan Elenkov dao je izjavu o neuporedivo većoj aktivnosti 204. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije u odnosu na period od pre 10 godina

Komandant ove združene taktičke vazduhoplovne jedinice čija baza se nalazi na vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ je svoju procenu zasnovao na poređenju sa letačkim aktivnostima brigade, u odnosu na isti period pre decenije i više.

Može se reći da sada ima dana kada se potroši više goriva nego što je pre desetak godina cela brigada trošila za mesec dana. To govori o jasnom opredeljenju države da se ulaže u RV i PVO - navodi komandant 204. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije, prema pisanju kanala "Borbeni Efektivi".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija