• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2023

09:18

Ono kada ti prigovara sin kralja srpske privatizacije i malverzacija - Vesić osuo paljbu po Nikeziću

Zoran Sinko

Politika

Ono kada ti prigovara sin kralja srpske privatizacije i malverzacija - Vesić osuo paljbu po Nikeziću

Podeli vest

Ono kada ti prigovara zato što gradiš Dušan, sin kralja srpske privatizacije i malverzacija, Zvonimira Nikezića. Skoro da ništa u Srbiji nije moglo da se privatizuje od 2000. godine bez čuvenih Nikezića. Sin Dušan je živi primer nepotizma, korupcije i zloupotrebe državnog položaja, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić

- Zahvaljujući svom ocu sin Dušan je sa 35 godina istovremeno bio savetnik premijera, državni sekretar u Ministarstvu finansija, predsednik Nadzornog odbora Elektroprivrede, predsednik Upravnog odbora Energoprojekta, član Upravnog odbora Fonda za razvoj, član Skupštine preduzeća za proizvodnju borbenih vozila, šef radnih grupa za Železaru Smederevo i za prodaju Telekoma. U isto vreme zajedno sa ocem Zvonimirom bio je vlasnik sedam konsultantskih kompanija koje su u vreme njihove vlasti bile veoma uspešne - rekao je Vesić.

Foto: printscreen

 


- Jednostavno, čovek koji nikada ništa i nigde nije radio osim što ga je otac postavljao na državne funkcije koje imaju veza sa privatizacijom, privredom i finansijama ne bi li preko njega završavao svoje poslove. 


- Danas je “uspešni sin” zaposlen u firmi lidera svoje stranke. Toliko je uspešan i tako se strane i domaće kompanije otimaju o njegove usluge. Ali ni pre, ni posle vlasti na kojoj je bio od 28. do 39. godine nije radio ništa. Zato kada govori sin Dušan nikada ne znaš da li priča tata, kralj privatizacije i malverzacija ili vlasnik kompanije gde sin radi. On svakako ne govori - zaključio je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija