• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.10.2023

12:12

Funkcioner DS:  Đilas novcem i medijima kupuje male igrače poput Ćute koji su pali na njegove nepristojne ponude!

ATAIMAGES

Politika

Funkcioner DS: Đilas novcem i medijima kupuje male igrače poput Ćute koji su pali na njegove nepristojne ponude!

Podeli vest

Predsednik Resornog odbora za obrazovanje Demkratske stranke Goran Radojev poručio je putem mreže Iks da lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas novcem i medijima kupuje male opozicione igrače koji, zaneseni, padaju na njegove nepristojne ponude.

''Dragan nekim malim i novim pokretima ponudi više nego što imaju, a Ponošu i DS-u nepristojnu ponudu. Dragan ima novac i medije, neki se zanesu tom ponudom. I onda se Ponoš i DS proglase za rušitelje jedinstva opozicije. Ovo je sve bilo očekivano'', poručio je ovaj funkcioner DS na mreži X.



Jasno da je Radojev pod ovim „malim igračima koji su pali na Đilasovu nepristojnu ponudu“ misli na lažnog ekologa Aleksandra Jovanovića Ćutu.

Podsetimo, generalni sekretar Demokratske stranke Dušan Kostadinović, koji je ovlašćeni pregovarač stranke, napustio je sastanak opozicije na kome se razgovaralo o zajedničkoj listi na izborima.

Kostadinović je izjavi za tajkunski portal Nova S rekao da je „u ime Demokratske stranke predložio dogovor prema kom bi svaki akter u koaliciji pojedinačno imao veći broj mandata od onog koji trenutno ima“.

- Taj predlog nije usvojen, a na stolu je ponuda koja je po mom mišljenju neprihvatljiva i uvredljiva. Uz dužno poštovanje prema svakom ko se suprotstavi mafijaškom režimu, ne mogu da prihvatim ponudu prema kojoj Ćuta više doprinosi našoj zajedničkoj borbi od čitave Demokratske stranke - rekao je Kostadinović.

Kampanja još nije ni počela, a opozicionari se uveliko posvađali. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija