• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.10.2023

13:40

Vučićević: Svi kao jedan glasamo za Vučića, ne zbog njega, već zbog naše dece i dece naše dece!

Printscreen TV Pink

Politika

Vučićević: Svi kao jedan glasamo za Vučića, ne zbog njega, već zbog naše dece i dece naše dece!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević poručio je danas na Kolegijumu da svi treba da glasaju za predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog dece u Srbiji i njihove svetle budućnosti!

Vučićević je istakao da država mora da ima jaku vlast, kako bi nastavila da napreduje.

- Svako ko je gledao sinoć Vučićev govor na otvaranju Prokopa shvatio je glavnu poruku, a to je da bi Srbija napredovala i dalje gradila i radila ona mora da ima čvrstu vlast, koja ima ozbiljnu većinsku podršku. Samo takva vlast, koja ne zavisi od koalicionih svađa i trulih kompromisa, može da gradi napred i da radi za sve nas - naglasio je Vučićević.

On je poručio da će u decembru biti najteži izbori za Vučića.

- I to ne zato što nema politiku i konkretne rezultate, već zato što će ovo prvi put da budu izbori 'svi protiv jednoga'. Svi će se udružiti, i žuti i crveni i oni 'patriote', lažni četnici po naređenju stranih sila kako bi urušili Vučića i Srbiju. Njima treba slaba Srbija.  Međutim, siguran sam da je ogromna većina naroda na strani poštene državne politike, nezavisne i suverene. U decembru neću da glasam za Vučića zato što ga znam 30 godina, ili zato što je visok. Glasaću zbog moje dece i zbog dece moje dece - poručio je Vučićević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Doka

pre 7 meseci

Izbori 17. decembra ce pokazati svu slogu koju sns ima.

Brana

pre 7 meseci

Vučić je oduvek bio uz svoj narod i stalno se trudi da napredujemo, zato mu narod daje poverenje.

Minja

pre 7 meseci

Slazem se sa Draganom. Nasa deca zasluzuju da zive u boljoj i lepsoj Srbiji a tim putem nas samo vodi Vucic.

Lola

pre 7 meseci

Veliki napredak i procvat Srbije od kad je vodi Vučić, su svakako neosporna činjenica. Zbog toga uživa poverenje građana.

Nenad

pre 7 meseci

Baš tako svi za jednog Glasamo a to je Aleksandar Vučić i jedan za sve doživotni Aleksandar Vučić.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Udarno! FIFA  drakonski kaznila crno-bele!
Partizan

Udarno! FIFA drakonski kaznila crno-bele!

Zbog neizimirenog dugovanja prema nekadašnjem igraču Takumi Asanu, Međunarodna fudbalska unija (FIFA) kaznila je Partizan sa zabranom registrovanja novih igrača u naredna tri prelazna roka!

01.06.2024

12:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31