• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2023

22:48

Sve ih spaja ideja da sruše Vučića i sednu u fotelju! Mali odbrusio sagovorniku: Pa i vi iz opozicije imate jakog lidera - Đilasa!

printscreen

Politika

Sve ih spaja ideja da sruše Vučića i sednu u fotelju! Mali odbrusio sagovorniku: Pa i vi iz opozicije imate jakog lidera - Đilasa!

Podeli vest

Ministar finansija i potpredsednik Vlade Srbije Siniša Mali večeras je bio gost Hit Tvita.

Govoreći o ciljevima opozicije u Srbiji, Siniša Mali je rekao da je on samo jedan. 

Voditeljka "Hit Tvita" Verica Bradić je istakla kako je Miloš Jovanović pozvao stranke desnice sa podrže Dragana Đilasa i Mariniku Tepić u rušenju aktuelne vlasti. 

- Građani trebaju da znaju da su to koalicije koje bi izdale nacionalne interese. To su neprirodne kolacije... šta njih spaja sem ideje da sruše Vučića i da sednu u fotelju. U SNS je politika takva da nikada nećemo izdati nacionalnu politiku - istakao je Mali, te pomenuo da drugi principe krše tik pred izbore, i da građanima jasno treba reći kako stoje stvari. 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija