• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2023

20:35

Branislav Malović, SNS: Zelenović je potron, kukavica i lopov!

Privatna arhiva

Politika

Branislav Malović, SNS: Zelenović je potron, kukavica i lopov!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Malović prokomentarisao je izlaganje "admirala" Nebojše Zelenovića na takozvanom protestu protiv nasilja.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Večeras je održan još jedan protest protiv nasilja i uz mnoštvo domaćih izdajnika svakako je najzanimljivije bilo izlaganje “admirala” Nebojše Zelenovića.

Na samom početku kaže mnogo nerviramo vlast. Delimično istina. Ali ne vlast već većinsku Srbiju koja je izabrala tu vlast i koja se nikada neće pomiriti sa činjenicom da im lekcije drži političar izgužvan i ucenjen od strane zapadnih ambasada za koga lično tvrdim da je najveća kukavica od svih ljudi na političkoj sceni Srbije. Kukavica, poltron i lopov.

Ovo lopov posebno napominjem jer on nije oslobođen optužbe za zloupotrebu budžeta grada Šapca već je predmet zastareo zahvaljujući vezama Dušana Petrovića u šabačkim sudovima.

Pita Nebojša Zelenović za Radoičića i mnoge druge kojima je jedini greh sto brane Srbiju i srpske interese i što nisu poput njega pristajali da se saginju šiptarima i sade jagode po Peći bez da ga je zanimalo da to uradi u nekoj od srpskih opština na severu Kosova.

Žali se da mu Gašić ne odgovara na pitanja pa čisto da ga informišem da je kod nas nepisano pravilo da idiotima ne odgovaramo, jer im time dajemo na važnosti koju ne zaslužuju.

I kada je već toliko hrabar a i dobra mu istraživanja pitanje je zašto Nebojsa Zelenović nikada nije zakazao bilo kakav protest u Šapcu i pokazao svoju moć i podrsku. Zato što je nema i zato sto su Šapčani shvatili da su mu bili dobri samo dok je bio na vlasti.

Kada je već spomenuo Osečinu mislim da je i ona preveliki zalogaj za njegove sposobnosti ako eventualno ima nameru da menja prebivalište i da se kandiduje za neko mesto u lokalnoj samoupravi sem ako je interes stranih ambasada da bude funkcioner spremni smo da organizujemo izbore u nekoj od tamošnjih mesnih zajednica pa da okuša sreću.

Za takvog lopova i više nego korektna ponuda.

P.S Što se tiče tvrdnje “admirala” Zelenovića da auto-putevi koštaju kao da su rađeni preko planina i Atlantika biće da njegov san o vođi pomorskih snaga u zemlji koja nema more postaje zabrinjavajući i zahteva ako ne hospitalizaciju,  a ono bar neku adekvatnu terapiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija