• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2023

12:42

Palma: Kada Lajčak sledeći put dođe u Srbiju, neka obiđe sela i gradove gde žive Srbi proterani sa KiM!

Miloš Rafailović

Politika

Palma: Kada Lajčak sledeći put dođe u Srbiju, neka obiđe sela i gradove gde žive Srbi proterani sa KiM!

Podeli vest

Imam poruku za specijalnog izaslanika Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine. Kada sledeći put dođe u Srbiju Lajčak treba da obiđe sela i gradove gde žive Srbi proterani sa Kosova i Metohije i neka njih pita ko su, odakle su, gde im je ognjište, ko ih je proterao i zašto ne mogu da se vrate. Takođe Miroslave, nisu Srbi teroristi, nije terorista onaj ko brani svoju državu i svoju kuću, kao što su govorili posle slučaja “Banjska”. Teroristi su oni koji ruše nadgrobne spomenike, a to su Albanci Šiptari

Ovo je izjavio predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma na predizbornom skupu Koalicije SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije u jagodinskom selu Rakitovu gde je 80 posto stanovništva došlo sa Kosova i Metohije.

Foto: informer.rs

 

IVICA DAČIĆ ĆE BITI PREMIJER SRBIJE

- Ovi skupovi za nas nisu predizborni skupovi, ovi skupovi za nas su podnošenje izveštaja o radu. Ivica Dačić je kao ministar spoljnih poslova, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pokazao kako se bori za svoju državu. Nije bilo lako ubediti predstavnike države sa afričkog i azijskog kontinenta, gde 90 posto njihovih građana nije ni čulo za Srbiju, da povuku priznanje takozvanog nezavisnog Kosova i 18 država je otpriznalo takozvano nezavisno Kosovo. Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije jedina je na početku predizborne kampanje rekla ko je naš kandidat za premijera Srbije. Ivica Dačić ima dela, on je domaćin i jedan od svih nas i biće premijer Srbije - kazao je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija