• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2023

19:47

Dejan Bulatović: Krokodilske suze nasilne i prevrtljive opozicije

Pedja Milosavljević

Politika

Dejan Bulatović: Krokodilske suze nasilne i prevrtljive opozicije

Podeli vest

Umesto što roni folirantske suze u medijima koje sam uređuje, jedino što je preostalo da Dragan Đilas uradi nakon nezabeleženog političkog debakla, jeste da se zauvek povuče iz politike i stavi tačku na sramotu koju je pokušao da podvali na minulim izborima, izjavio je danas kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović.

"Glumci nasilnici, lažne patriote, samozvani komičari, alkoholisani lažni ekolozi i promiskuitetni kandidati za odbornike, nema ko nije pritekao u pomoć Draganu Đilasu 17. decembra. Ipak, pokazalo se da narod Srbije jasno pravi razliku između bivšeg režima koji je upropastio Srbiju i vlasti Aleksandra Vučića koji se danonoćno bori za to da Srbija bude zemlja jake ekonomije, razvijene putne infrastrukture, modernih bolnica i škola, jake poljoprivrede i zadovoljnih građana“, rekao je kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.
 
„Gostujući večeras na jednoj od televizija koje sebe nazivaju nezavisnim, a čiju uređivačku politiku potpuno kontroliše, ponovo je pokušao da sakrije svoju političku nesposobnost, uzimajući Aleksandra Vučića u usta i ponavljajući užasne izmišljotine o nameštanju izbora. I dok Marinika pokušava da za sebe izbori status neprikosnovene zvezde te njihove opozicije, Đilas na najperfidniji način iznova ponavlja teške optužbe, govoreći o tobožnjim nepravilnostima i najezdi glasača u Beograd. Svako polazi od sebe, pa tako i Đilas, kome nisu strane najniže manipulacije po kojima su ga građani Srbije dobro upamtili dok je bio na vlasti. Vladimir Bilčik, sa kojim je Đilas svojevremeno dogovarao svoj spisak želja o izbornim uslovima, sada, kada se pozitivno izjašnjava o toku izbornog procesa, odmah je postao negativac. Kada ih suočite sa priznanjem njihovog plaćenika da je dobijao novac od Đilasa i Marinike da pravi nerede ispred zgrade „RIK“-a, odmah zakukaju kako je Vučić diktator i kako u Srbiji vlada diktatura. Niti je on diktator, niti je ovo diktatura, već ste vi gospodo opozicionari skupo platili ovim izbornim porazom za sve laži i zloupotrebe kojima ste se mesecima služili ne bi li makar jednom nogom prekoračili prag vlasti“, naglasio je Bulatović.
 
„Činjenica da se Đilas tokom gostovanja hvalio kako su „pribavili“ informacije iz operativnih štabova Srpske Napredne Stranke govori potpuno u prilog tome kako on doživljava bavljenje politikom – špijuniranje, podvaljivanje, manipulisanje i izmišljanje, a kada to ne prođe, onda korokodilske suze i pompezni a navodni štrajk glađu. Aleksandar Vučić je još jednom jasno pokazao kako se pobeđuje na izborima, samo i jedino voljom naroda koji ima potpuno poverenje u njega. Svaki glas koji je na izborima osvojio, zasluga je odgovorne i ozbiljne politike koju sprovodi i sa kojom će nastaviti. Koliko je još potrebno izbornih poraza Draganu Đilasu i Mariniki Tepić pa da konačno shvate da narod Srbije neće propale gradonačelnike, sumnjive pokrajinske sekretarke, drogirane odbornike i pijane poslanike?“, zaključio je Bulatović.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija