• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.01.2024

12:00

Đilas pao i u Dubljanskoj! Tajkunove laži se ruše kao kula od karata, narod ga demantuje! (VIDEO)

Ata images

Politika

Đilas pao i u Dubljanskoj! Tajkunove laži se ruše kao kula od karata, narod ga demantuje! (VIDEO)

Podeli vest

Redakcija Informera nastavila je sa raskrinkavanjem Dragana Đilasa, pa smo tako ovoga puta dokazali da je tajkun lagao i kada je reč o stanarima u Dubljanskoj ulici.

Reporteri Informera posetili su Dubljansku ulicu, u kojoj su, prema tvrdnjama Dragana Đilasa upisani fantomski birači. Gle čuda, kao i na prethodnim adresama, tu zaista žive ljudi.

Jedan od njih je Zoran Glišić, koji živi u Dubljanskoj 71.

- Ova ulica se više ne zove tako, sada je Nikolaja Hartfiga 11. Ja sam stari Čuburac, otac mi se ovde rodio. Ja ovde živim 42 godine. Računi stižu na Dubljansku, jer mi u ličnoj karti piše Dubljanska. U papirima stoji Dubljanska 71, ali je to suštinski Nikolaja Hartfiga 11. Dubljanska se deli na tri dela i ovaj deo su promenili, iako smo mi pisali peticiju da ostane Dubljanska - objasnio je gospodin Glišić.

Naš sagovornik se osvrnuo i na priču Dragana Đilasa o navodnim fantomskim biračima, njih 243.

- To što gospodin Đilas priča je potpuna laž. Ja sam po nacionalnosti Rom i znam da je ovde svaki Rom upisan, ne postoje fantomski birači. Svi su prijavljeni i glasali na izbornom mestu. A gospodin Đilas što govori da nismo prijavljeni, to je potpuna laž. On neka gleda svoja posla, a ne tuđa. Pre neki dan gledam kako priča na romskom. Bolje priča romski nego ja, a zašto? Da bi skupljao poene. To mu neće uspeti, jer je Vučić mnogo toga uradio - istakao je Glišić.

Takođe, posetili smo još jednu lokaciju u Dubljanskoj, broj 81. Na toj adresi smo zatekli baku Tanasković Kosanu.

Dragan Đilas je pre nekoliko dana govorio da u ovoj Dubljanskoj postoji 200 i biše fantomskih birača. Zaprvo, ova Dubljanksa je podeljena na tri neka dela, pa možda Dragan Đilas to nije razumeo ili je namerno zloupotrebio, možete li vi da nam objasnite?

- Mi se nalazimo u Nikolaja Hartfiga 21, to je nekada bila Dubljanska 81. Ja sam u ovom stanu od 2007. godine, sve vreme sam ovde, ovo je jedina kuća koju imam - rekla je baka Kosana.

Ona je istakla da je nije iznenadila priča Dragana Đilasa o fantomskim biračima.

- Verujte mi, nisam se iznenadila za te priče o fantomskim glasačima, zato što im to nije prva izmišljotina. Ja ne znam kako imaju toliko mašte da smisle ovakve stvari, ne znam ni zašto smo toliko okupirani ovim jer oni kako zinu slažu. Koliko je bilo slučajeva gde se odmah demantuje ono što oni kažu, možda će još svašta da izmisle - poručila je naša sagovornica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

Detetu pržio ruke i noge na ringli, pa šokirao izjavom! Komšije otkrile detalje užasa na Čukarici: "Bacao je stvari po ulici..."
Hronika

Detetu pržio ruke i noge na ringli, pa šokirao izjavom! Komšije otkrile detalje užasa na Čukarici: "Bacao je stvari po ulici..."

Muškarac (40) koji se sumnjiči da je u ponedeljak u poslepodnevnim satima u Čukarici, pastorka (5) tukao rukama i nogama, a zatim mu stopala i dlanove stavljao na užaren šporet smešten je na Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" radi veštačenja. Kako komšije ovog očuha iz pakla pričaju, oni su primetili Hitnu pomoć u dvorištu kuće i dečaka sa zamotanim rukama.

16.07.2024

21:50

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija