• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2024

14:55

Novogodišnji paketići za decu na Onkologiji

Ministarstvo bez portfelja

Politika

Novogodišnji paketići za decu na Onkologiji

Podeli vest

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen sa koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević uručio je danas, povodom obeležavanja Srpske nove godine, novogodišnje paketiće deci koja se leče na odelenju za pedijatriju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

Paketići za mališane na onkologiji dar su Srba iz Hrvatske, a ministar Milićević predao ih je načelnici pedijatrije dr Lejli Paripović. Na Institutu se leče deca sa najtežim oblicima tumora, a koja dolaze iz cele Srbije, ali i Crne Gore i Republike Srpske. 

Foto: Ministarstvo bez portfelja

 

-Da su Srbi jedinstveni gde god živeli još jednom su pokazali naši sunarodnici koji žive u Hrvatskoj, a koji su me zamolili da uručim njihovu donaciju deci koja se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Hvala svim lekarima ovog Instituta koji se bore za najteže pacijente, a posebno dr Paripović i njenim kolegama sa pedijatrije. Jedina novogodišnja želja koju sam joj uputio je da u narednim godinama imaju što manje posla – rekao je ministar Milićević.

Foto: Ministarstvo bez portfelja

 

Dr Paripović upoznala je ministra sa radom pedijatrijskog odelenja na onkologiji i posebno se zahvalila svim donatorima koji se trude da ulepšaju praznike mališanima koji se leče na Institutu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija