• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.02.2024

15:51

"Đilas kaže da nije na istoj strani sa Kurtijem"! A šta ćemo sa ovom fotografijom?!

Beta,Zoran Sinko

Politika

"Đilas kaže da nije na istoj strani sa Kurtijem"! A šta ćemo sa ovom fotografijom?!

Podeli vest

Vladimir Orlić, predsednik Skupštine u prošlom sazivu i visoki funkcioner SNS, prokomentarisao je izjavu vođe hejterske opozicije Dragana Đilasa da "nije na istoj strani sa Aljbinom Kurtijem".

- Кurti i ja nismo na istoj strani! Samo smo u partijskoj saradnji... Кad nas okupi Šider, umemo ja i ovi moji da potpisom podržimo evropski put "Кosova", zajedno sa Кurtijem, to da. I isti tekst imamo, kad treba na račun Vučića i Srbije nešto.. Ali, na panelu se nije pojavio! - istakao je Orlić, objavivši fotografiju na kojoj se vidi Marinika Tepić, desna ruka Dragana Đilasa, kako ponosno pozira u društvu teroriste Aljbina Kurtija.

Foto: printscreen

 


Danas je u Kosovskoj Mitrovici održan veličanstven i miran skup Srba sa Kosova i Metohije u znak protesta protiv terora Aljbina Kurtija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija