• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.06.2024

12:12

Zlo je opet progovorilo! Klark savetuje Kurtija kako da još više Srbima zagorča život!

Printscreen You Tube, Zoran Sinko

Politika

Zlo je opet progovorilo! Klark savetuje Kurtija kako da još više Srbima zagorča život!

Podeli vest

General Vesli Klark, koji je predvodio NATO agresiju na Srbiju, poručio je da je odlična odluka takozvanog "premijera" Aljbina Kurtija da zabrani dinar na Kosovu i Metohiji i da prištinski ekstremista nikako ne bi sme da formira Zajednicu srpskih opština (ZSO).

- Mislim da zemlje treba da rade ono što je u njihovom najboljem interesu. Kosovo je veoma mala i krhka zemlja. Mislim da je nastavak krčenja puta za eksteritorijalnost Srbije severno od Ibra izuzetno štetno za budućnost naroda na Kosovu. Dakle, kosovski lideri su bili odlučni i razumeli su ovo - kazao je Klark, komentarišući zabranu dinara.

Govoreći o obavezi Prištine da formira ZSO, Klark je doslovce kazao:

- Nikada se ne mešam u unutrašnju politiku zemalja... Jer, kada nisi građanin, ne živiš tamo, ne moraš da komentarišeš. Ali, ono što istorijski znamo jeste da su srpske zajednice bile povezane sa pravoslavnom crkvom, da su tu crkvu koristile kao uporište i žarište za pobunu, ugnjetavanje ili agresiju. Mislim da je za sve u regionu bolje ako ne guramo Asocijaciju napred, već radimo na normalizaciji diplomatskih odnosa - rekao je Klark.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija