• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2024

15:49

"Ej, bre, ja sam Đilas! Ostaćeš bez posla"! Odavno se zna ko koristi rečenicu "znaš ti ko sam ja?" (VIDEO)

printscreen

Politika

"Ej, bre, ja sam Đilas! Ostaćeš bez posla"! Odavno se zna ko koristi rečenicu "znaš ti ko sam ja?" (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac najsramnije je danas udario na predsednika Srbije Aleksandara Vučića i njegovu porodicu, a sve kako bi u političke svrhe iskoristio nasilje koje se odigralo u školi na Novom Beogradu.

Zoran Lutovac rekao je da je bilo strašno što je majka koja je napala nastavnicu u Osnonovnoj školi „Jovan Dučić“ na Novom Beogradu izgovarala, kako je naveo, rečenice poput „Da li znaš ko sam ja“.

On se potom sramno obrušio na porodicu predsednika Srbije Alekandra Vučića te rekao je da ta rečenica poznata svima u Srbiji, i, kako je kazao, poznato „ko ju je sve do sada izgovarao“.

Ipak, postoje dokazi koji pokazuju ko je tu rečenicu, zapravo, izgovarao.

Slične reči izgovorio je i Lutovac lično, a više o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Lutovac nije usamljen u ovakvom ponašanju.

Naime, predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas šokirao je javnost pre nekoliko godina kada je isplivao snimak na kome se čuje kako preti saobraćajnom policajcu koji ga je zaustavio zbog vožnje u žutoj traci.

Na audio snimku koji je nastao u vreme vlasti DS, dok je Đilas bio direktor Narodne kancelarije predsednika Srbije Borisa Tadića 2004. i početkom 2005. godine, čuje se kako ovaj političar vređa i preti policijskom službeniku.

Nakon što je policajac pokušao da zbog prekršaja sankcioniše Đilasa, ovaj mu je zapretio poručivši mu: "Odj*bi, bre, ostaćeš bez posla! Ej, bre, ja sam Đilas!"

U audio snimku možete čuti ceo razgovor sa policajcem i njegovim nadređenim.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija