• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2024

12:40

Sad je sve jasno! Čim Teofil Pančić i ustaše vode kampanju protiv nečega, jasno je da je to odlično za Srbiju! (FOTO)

ATAIMAGES

Politika

Sad je sve jasno! Čim Teofil Pančić i ustaše vode kampanju protiv nečega, jasno je da je to odlično za Srbiju! (FOTO)

Podeli vest

Teofil Pančić pridružio se napadu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i to preko hrvatskih medija.

Na hrvatskom portalu "Jutarnji list" osvanuo je skandalozan tekst Teofila Pančića pod naslovom: "Pre par godina Srbi nisu znali šta je to, a sada celu državu trese histerija. Za Vučića je ono - pitanje opstanka".

Foto: printscreen

 

Teofil Pančić, čovek koji tvrdi da su Srbi genocidni narod, čovek koji je vodio kampanju protiv Srba u Crnoj Gori, čovek koji tvrdi da je Beograd metastazirao i da nema ništa lepo u njemu, čovek koji Republiku Srpsku naziva Republika Šumska.

Čovek koji podržava Natašu Kandić, Sonju Biserko i Žene u Crnom, čovek koji vodi kampanju protiv naše crkve.

Taj isti čovek sad je potrčao u hrvatske medije da vodi kampanju protiv razvoja zapadne Srbije, protiv Jadarita i ekonomskog procvata cele naše zemlje!

Čim Teofil Pančić i ustaše vode kampanju protiv nečega, jasno je da je to odlično za Srbiju!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija