• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2024

14:39

Mesarović jasna: Zauzimanje Prokopa i stanice na Novom Beogradu, ali i zaustavljanje Gazele i moto puta, je čisto nasilje i teror jedne manjine!

printscreen

Politika

Mesarović jasna: Zauzimanje Prokopa i stanice na Novom Beogradu, ali i zaustavljanje Gazele i moto puta, je čisto nasilje i teror jedne manjine!

Podeli vest

Ministarka privrede Adrijana Mesarović najoštrije je osudila nasilje i teror manjine koja je zauzela ključne saobraćajnice, zaustavljanje Gazele i moto puta i poručila da niko ne želi povratak u vreme kada je opozicija Srbiju uvukla u ekonomski ambis.

- Od kada je puštena u saobraćaj brza pruga Beograd - Novi Sad, ona znači život za hiljade naših građana, studenata i zaposlenih kojima je olakšan put do škole, fakulteta ili posla.

Otvaranjem pruge, ne samo da je snažno pokrenuta privredna aktivnost, već je zabeležen i povećan prihod od turizma. Takođe, samo u 2023. godini, Srbijavoz je prevezao preko 7,1 miliona putnika, a kada je reč o finansijskim rezultatima, kompanija je ostvarila prihode od preko 80 miliona evra, kao i neto dobit od preko milion evra. I lažni ekolozi su noćas pokušali da zaustave projekat koji je promenio Srbiju, da unište srpsku privredu, srpske pruge. Pokušali su da blokiraju na hiljade građana koji svakodnevno koriste železnički prevoz, da odu na posao, da tako zarade za svoje porodice.

Zauzimanje Prokopa i stanice na Novom Beogradu, ali i zaustavljanje Gazele i moto puta, je čisto nasilje i teror jedne manjine koja se sve vreme građanima lažno predstavljala. Radi se o običnim nasilnicima koji na antidemokratski način pokušavaju da zaustave Srbiju, da parališu život običnih građana. U pitanju su ljudi u vreme čije vlasti je izgrađeno 0 metara pruga, koji su u Novom Sadu ukrali ceo jedan bulevar, koji su Srbiju uvukli u ekonomski ambis. Niko normalan ne želi povratak u to vreme - poručila je Mesarović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kina dala zeleno svetlo! Osveta može da počne!
Planeta

Kina dala zeleno svetlo! Osveta može da počne!

Kina podržava Iran u odbrani svog suvereniteta, bezbednosti i nacionalnog dostojanstva, rekao je kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji u telefonskom razgovoru sa vršiocem dužnosti iranskog ministra inostranih poslova Alijem Bagerijem.

11.08.2024

17:13

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23