• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2024

09:26

Hrvatska pažljivo prati sve što Srbija radi! Ako Srbi naprave nuklearku postaće energetski nezavisni i ekološki čistiji! (FOTO)

Tanjug/ printscreen

Politika

Hrvatska pažljivo prati sve što Srbija radi! Ako Srbi naprave nuklearku postaće energetski nezavisni i ekološki čistiji! (FOTO)

Podeli vest

Mediji u regionu, a pre svega u Hrvatskoj ne prestaju da prate sve ono što Srbija radi.

Tako je u dva možda i najpopularnija portala u Hrvatskoj, Jutarnji.hr i Večernji.hr glavna vest upravo o Srbiji, odnosno o potezima predsednika Aleksandra Vučića zbog kojih se naša zemlja učvrstila kao lider u regionu.

Tako je na portalu Jutarnji.hr kao glavna vest nedavna poseta Makrona Srbiji, odnosno mogućnost da Srbija dobije nuklearku, što bi, prema rečima naših "komšija", značilo da ćemo postati energetski nezavisni i ekološki čistiji. 

Foto: Printscreen

 

Takođe, i portalu Večernji.hr je glavna vest o dešavanjima u Srbiji. Oni se bave dobro poznatom temom litijuma. 

Iako mesecima unazad vode kampanju protiv srpskog litijuma, pomognuti još nekim medijima iz regiona, ali i srpske opozicije, oni se danas bave svim onim benefitima koje taj isti litijum donosi. 

Oni se pitaju da li mogu da pronađu nešto vredno kao litijum, koji Srbija ima.

Foto: Printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata
Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata

Vlada Budala je, dok smo se krili u Španiji, glumio Hrvata i lupetao je na ijekavici, sve pogrešno. Kad su ga neki Hrvati pitali u jednom klubu u Madridu kako mu je u Španiji, Vlada im je rekao "djobro", ali da su svi Španci "pjederi". Hrvati su se čudili šta ovaj lupeta...

07.09.2024

08:17

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58