• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2024

11:55

Lažni ekolozi organizuju tribinu, a pozive šalje Lutovac!? Ne umeju ni da sakriju da oni stoje iza protesta!

Aleksandar Jovanović Cile/Printscreen

Politika

Lažni ekolozi organizuju tribinu, a pozive šalje Lutovac!? Ne umeju ni da sakriju da oni stoje iza protesta!

Podeli vest

Opozicija u Srbiji je toliko smešna da ne ume ni da sakrije da stoji iza protesta protiv rudarenja, iako uoprno tvrde da oni nemaju nikakve veze sa tim.

Lažni borci za zaštitu životne sredine organizovali su u petak tribinu u Loznici, najavljujući da će govoriti struka sa biološkog fakulteta.

Međutim, ono što je u celoj priči zanimljivo je da su pozive na tribinu slali iz Demokratske stranek Zorana Lutovca, odnosno loznički odbor ove stranke.

Samo se postavlja pitanje na koju stuku se tu misli, da li možda na Srđana Milivojevića i slične "stručnjake".

Tako se završava cela priča oko toga da opozicija nema ništa sa izborima i tribinama koje se organizuju protiv rudarenja litijuma.

I to sve dok Ćuta, Đilas i ostali uglas viču da oni nemaju ništa protiv rudarenja, ali da to treba da se radi kada oni dođu na vlast.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45