• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

14.09.2024

14:10

Novi odlazak iz Zvezde! Posao konačno završen

Starsportphoto

Crvena zvezda

Novi odlazak iz Zvezde! Posao konačno završen

Podeli vest

Hose Luis Rodrigez, poznatiji kao Puma, ipak će napustiti Crvenu zvezdu i karijeru nastaviti u meksičkoj Pačuki.

Puma je pre samo dva i po meseca stigao iz Famalikaa za dva miliona evra, ali nije na nivou koji su očekivali crveno-beli pa će ostatak sezone provesti na pozajmici u meksičkoj Pačuki, preneo je Mozzartsport. Posao će biti završen u toku dana, s obzirom na to da se završava tamošnji prelazni rok. Srpski šampion će zaraditi 400.000 evra, preneo je pomenuti izvor.

Rodrigez je na pet utakmica u  Superligi upisao je jedan gol i dve asistencije, dok je u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona odigrao samo pola sata revanš utakmice protiv Bode Glimta.  Crveno-beli su nedavno doveli Silasa iz Štutgarta, pa bilo jasno da trener Vladan Milojević definitivni ne računa na Rodrigeza.

 

Foto: Starsportphoto

Zvezda se rešial Pume

 

 

Puma je od 2016. godine je u evropskom fudbalu kada je pojačao Gent kao pozajmljen igrač, koji ga je potom otkupio. Igrao je za Istru, Alaves B, Deportivo Lugo i Sporting iz Hihona, dok je 2022. godine prešao u Famalikao. Za nacionalni tim je odigrao 48 utakmica i iza sebe ima učešće na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM
Politika

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM

U vremenima izazova, u situaciji kada se srpski narod nalazi na udaru etno-nacionalizma Aljbina Kurtija koji sprovodi institucionalno nasilje nad srpskim narodom, država Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem još jednom pokazuje da mudrom i odgovornom politikom čini sve da srpski narod zaštiti na način koji je u ovom trenutku najefikasniji u smislu mera protiv svega onoga što Kurti radi Srbima na Kosmetu, izjavio je danas gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić.

14.09.2024

15:15

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45