• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.Ć. - M.D.

30.06.2024

22:52

"Nije uvreda, ali..." Rasta otkrio da li je čuo novi album Ane Nikolić, pa reakcijom na pomen Raletovog imena frapirao (VIDEO)

Masha Bandjur

Estrada

"Nije uvreda, ali..." Rasta otkrio da li je čuo novi album Ane Nikolić, pa reakcijom na pomen Raletovog imena frapirao (VIDEO)

Podeli vest

Reper je razgovor sa okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer, na pomen imena kompozitora Raleta Ratkovića, naprasno prekinuo.

Jedan od izvođača na ovogodišnjem trodnevnom festivalu "Music Week" bio je i Stefan Đurić Rasta. Reper je, očekivano, publici pripremio šou za pamćenje, a pre nego što se popeo na binu, obratio se okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer.

S obzirom na to da je baš u tom trenutku na sceni njegova koleginica Nikolija izvodila pesmu "Prezime", koju Rasta potpisuje, Rasta je otkrio da li mu je lakše i lepše da piše pesme za žene ili za muškarce.

Foto: Masha Bandjur

 

Mnogo više pesama sam radio za žene, nego za muškarce. Imam tu neku žensku energiju očigledno koju oslobađam i mnogo mi je lakše da radim sa ženama, konkretnije se. Sve dok se ne oženim, dobro je - rekao je Rasta kroz smeh i dodao:

Repera su pripadnici sedme sile pitali i da li je poslušao novi album njegove bivše supruge Ane Nikolić, koji je nakratko bio obrisan sa Jutjuba, pa vraćen.

Nisam čuo još uvek. Ne znam ništa o tome. Kad bih vam rekao koju muziku ja slušam, vi bi pali na d*pe. Slušam jako alaternativnu, andergraund muziku i nemam vremena za ovo domaće. Slabo slušam i svoju muziku, to zna ekipa oko mene. Nije to neka uvreda, ali stvarno nisam čuo. Kad budem čuo, reći ću - istakao je.

Naposletku, Rasta je, kada je čuo pitanje o sadašnjem partneru Ane Nikolić, Goranu Ratkoviću Raletu, naprasno prekinuo intervju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija