• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

15.08.2024

22:22

Duško Tošić posetio rodni Orlovat, meštane oduševio njegov gest! Komšije progovorile: "Kad god dođe..." Pomenuli i JK i razvod

Printscreen YouTube/light2tube, Instagram/karleusastar, Tanja Andrić

Estrada

Duško Tošić posetio rodni Orlovat, meštane oduševio njegov gest! Komšije progovorile: "Kad god dođe..." Pomenuli i JK i razvod

Podeli vest

Duško Tošić posetio je rodno mesto Orlovat, a tom prilikom, gest bivšeg gudbalera oduševio je meštane ovog vojvođanskog mesta.

Regionalna muzička zvezda Jelena Karleuša i nekadašnji fudbaler Duško Tošić uspeli su da se dogovore oko podele imovine koju su stekli u braku, a finalni dogovor je da će sva imovina biti prepisana na njihove ćerke, Atinu i Niku, osim vile na Senjaku, koju su 2018. godine pazarili od Dragana Stojkovića Piksija, a koja pripada isključivo "maloj od skandala".

Inače, vest da se Duško razvodi od Jelene, veoma je teško pala Tošićevoj majci, Nikoleti.

Foto: ATAIMAGES

 

- Tošićeva majka je mnogo patila zbog zbog njihovog razvoda. Ona i dalje voli Jelenu, koja je uvek bila brižna i nežna prema njoj. Rodila joj je dve zlatne unuke i na tome joj je veoma zahvalna. Nikoleta zna koliko je Jelena posvećena majka i zato su joj baš teško pale te njihove svađe i sam razvod. Pokušala je prvo da urazumi svog sina, ali je shvatila da ne može i da on tera svoju priču. Kada je videla da oni nikako ne mogu da se dogovore, pozvala je Jelenu i zamolila je da ona spusti loptu i proba na lep način da se dogovori sa Duškom oko svega - preneo je Star.

U međuvremenu je, kako se navodi, Tošić je posetio majku Nikoletu u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina, a ono što je iznenadilo tamošnje meštane, jeste činjenica da je nekadašnji reprezentativac, tom prilikom, počastio i komšije.

Foto: ATAIMAGES

 

Duška svi u selu vole i poštuju. Kad god bi dolazilo do nekih nesuglasica sa Jelenom, niko nije hteo da daje izjave za medije. Svi uvek veruju da su oni zreli ljudi i da mogu sami da reše sve. Duško je sad majci doneo razne stvari i poklone, a isto je podelio i komšijama koji ga mnogo vole. Svi se u selu obraduju kad saznaju da je tu. Oni imaju dve kuće, nova je preko puta druge, pa tako u malom mestu se lepe vesti brzo pročuju - rekao je izvor za Republiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija