• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infromer.rs/M.D.

20.07.2024

08:19

Aneli Ahmić totalno raskrinkala Janjuša u emisiji: "Razgovarala sam sa advokatom, sve to pada u vodu..."

ATAIMAGES

Rijaliti

Aneli Ahmić totalno raskrinkala Janjuša u emisiji: "Razgovarala sam sa advokatom, sve to pada u vodu..."

Podeli vest

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić bili su gosti emisije "Narod pita", kada su progovorili o svom odnosu.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić bili su gosti sinoć, 19. jula, emisije "Narod pita". Tom prilikom, Janjuš je otkrio da li je bio u kontaktu sa svojom bivšom ženom, a Aneli ga je totalno raskrinkala.

- Janjuše, da li si se čuo sa Enom od kada si izašao? - upitao je Milan.

- Pa, moram se čuti - rekao je Janjuš.

Foto: Printscreen/Instagram/zadruga

 

- Ja moram da kažem da je njega Ena zvala usred emisije "Amig show", on se javlja i kaže joj brzo dolazim po Krunu. Mene je blam što sam bila sa ovim čovekom - rekla je Aneli.

- Gde nestade onolika ljubav? - upitao je voditelj Milan Milošević.

- Ja nisam rekla da je nestala. Meni je moja podrška poslala slike gde se dopisivao sa drugim devojkama, tražio im pare - rekla je Aneli.

- Ima li ikakve vode ovde, šlogiraću se. Još nisi leptira stigao da skineš sa noge - rekao je Janjuš.

- Ja još nisam dete stigla da vidim. Ja sam drugo mesto i svaki dan imam emisije, moja ćerkica živi u drugoj državi. Sutra hvala Bogu idem kod svoje ćerke da je vidim. Ja nisam imala prilike da vidim svoje dete jer sam pod ugovorom i svaki dan snimam nešto. Ja ovde za svoje dete zarađujem novac - rekla je Aneli.

Foto: Printscreen/Instagram/zadruga

 

- Janjuše, šta ti je zamerila Kruna? - upitao je Milan.

- Ništa, mi o Aneli ne pričamo. Sa Enom nisam pričao o tim stvarima, nisam pokušao da je odvratim od tužbe, niti ću pričati sa njom o tome - rekao je Janjuš.

- Ja sam razgovorala sa advokatom i rekao mi je da sam ja sve vreme govorila "žena", a ona je bivša žena tako da to pada u vodu - rekla je Aneli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Srbija je juče suštinski postala članica EU
Politika

Vesić: Srbija je juče suštinski postala članica EU

Srbija je juče, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa Evropskom unijom o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

20.07.2024

09:48

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima!
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima!

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta
Kultura

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta

Posle julske pauze, Beogradsko dramsko pozorište će sa svojim hit predstavama Čovek slon, Budućnost, Laž i Švejk tokom avgusta gostovati na svim većim festivalima u regionu, dok će na Letnjoj sceni - BDP Millennium team Areni u okviru projekta Novi glasovi biti izvedene premijere dve predstave: Rake (24.8) i Kavez za ptice (30.8).

19.07.2024

12:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija