• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

16.09.2017

01:29

JAUCI IZ KUĆE MARJANOVIĆA! Komšije čule VRISKU tokom hapšenja Zorana, a onda su sva svetla pogašena!

Vesti

JAUCI IZ KUĆE MARJANOVIĆA! Komšije čule VRISKU tokom hapšenja Zorana, a onda su sva svetla pogašena!

Podeli vest

Nakon hapšenja Zorana Marjanovića ispred njegove porodične kuće u beogradskom naselju Borča vladala je jeziva atmosfera. Svetla u dvorištu bila su upaljena, ali su prostorije u kući bile u mraku. Komšije su bile u svojim domovima, a ulicom je odzvanjao jedino lavež pasa

Prema rečima gospođe koja tu stanuje oko 22 časa čula je vrisku i komešanje koje je dolazilo iz pravca kuće u kojoj žive Marjanovići.

- Sedeli smo u kući i večerali, kada smo čuli glasnu vrisku. Ja sam izletela iz kuće da vidim o čemu se radi, ali iz dvorišta nisam ništa mogla da vidim. Izlazeći iz dvorišta naletela sam na inspektora i upitala ga o čemu se radi, on je rekao da ne brinem, da nije ništa strašno, pa sam odlučila da se vratim u kuću- priča komšinica.

Informer

Kasnije, kada se situacija malo smirila, izašla je opet, a ispred kuće porodice Marjanović tada nije zatekla nikoga.

- Pošto se znamo dugo, jer smo komšije godinama, odlučila sam da odem i pitam šta se zbilo. Vrata mi je otvorio Vladimir, Zoranov otac, koji mi je rekao da su priveli njegovog sina. Bio je strašno potrešen, pa sam odlučila da im više ne smetam i otišla sam kući. Od tada nema nikoga, a mislim da porodica nije više u kući - istakla je komšinica.

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene.

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Judge Dredd

pre 6 godina

Vau, evo drugar me zvao iz Borče... sve je stalo... od jeze nije mogao da spava... :)))n

Izbori 2024

Vesti

Macura: Baviću se poboljšanjem položaja žena, posebno onih van javnog života!
Politika

Macura: Baviću se poboljšanjem položaja žena, posebno onih van javnog života!

Ministarka bez portfelja zadužena za rodnu ravnopravnost Tatjana Macura izjavila je danas, dan nakon što je položila zakletvu u parlamentu kao član nove Vlade Srbije, da će se baviti poboljšanjem položaja žena, posebno onih koje nisu deo javnog života, kao i da očekuje dobar i kvalitetan dijalog sa Srpskom pravoslavnom crkvom kada je u pitanju Zakon o rodno senzitivnom jeziku.

03.05.2024

13:44

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija