• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2023

19:11

Đurić - Tajkun Đilas stalno poručuje da je ponosan što je građane pljačkao

Pedja Milosavljević

Vesti

Đurić - Tajkun Đilas stalno poručuje da je ponosan što je građane pljačkao

Podeli vest

"Skupile su se danas najobičnije siledžije i nasilnici da predaju listu koja je tobož "protiv nasilja", izjavila je Nevena Đuri,ć potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

" A nasilje je ono što oni svakodnevno čine - suština onoga što nazivaju politikom!

U Narodnoj skupštini su urlali, pištali, skakali, duvali u pištaljke i trube, lomili i uništavali skupštinski inventar, uz to su i donosili vešala, kidisali na predsednika i  monstruozno pretili njemu i članovima njegove porodice od: "Svaki put kad sediš u avion život ti se nalazi u rukama mog supruga," pa do direktne pretnje da "Andrej i Danilo završe u šahtu kao Gadafi," a između - ne zna se  broj gadosti, uvreda i poziva na ubistvo koje su uputili.

To su ti "borci protiv nasilja."

Na ulici - ista priča, ista pesma, sve uz poruke od stane njihovih najglasnijih sledbenika: "Moraće klinci da puškama reše sudbinu Srbije ili kao što je rekla Đilasova miljenica koja je i jedan od nosilaca njihove liste: "Ovo će se završiti u krvi, pašće glave."

To su ti "borci protiv nasilja."

Onaj iza čijeg imena se svi kriju, a pod čijom se šapom nalaze - tajkun Đilas, tukao je svoju ženu u prisustvu dece. Uz to, samozvani mašinski mozak, poručuje da je ponosan što je građane pljačkao i danas bi - opet isto.

To su ti "borci protiv nasilja."

Kada secikesa iz Trstenika govori o "Srbiji u kojoj se sve raspada," verovatno misli na ono kada je "progurao" gasifikaciju sa svojim drugarom i vlasnikom firme "Boss counstruction" Predragom Stevanićem? Sa velikom radošću se priseća tog vremena kada su on i njegovi ortaci postajali sve bogatiji, a sve na muci naroda, a Srbija se doslovno raspadala?

Sve što oni nude građanima Srbije je - baš ništa normalno i moralno!

Za ove "borce protiv nasilja" baš je nasilje hronična kategorija, stalna i neprekidna!

Ovako nešto nije Srbija kakvu naši građani žele, i neće dozvoliti da sve ono što smo godinama zajedno stvarali i gradili bude uzalud!

Zato, zbog nas samih, zbog naše dece i njihove budućnosti, zbog svega što najviše volimo i do čega nam je najviše stalo - Srbija ne sme i neće stati" - napisala je Đurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija