• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.12.2023

13:13

Bulatović jasan: Moralna i politička odgovornost Dragana Đilasa za pokušaj destabilizacije Srbije

Pedja Milosavljević

Vesti

Bulatović jasan: Moralna i politička odgovornost Dragana Đilasa za pokušaj destabilizacije Srbije

Podeli vest

Kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović poručio je da je moralna i politička odgovornost Dragana Đilasa za pokušaj destabilizacije Srbije.

- U neprekidnom nizu neistinitih i apsurdnih izjava Dragana Đilasa, najbesmislenija je ona, u kojoj on optužuje Aleksandra Vučića za kontrolu medija. Osim što je to besprizorna laž, takođe otkriva i da Đilas polazi od sebe, jer mu je ostala navika koju je imao do 2012. godine, da kontroliše svaki sekund medijskog prostora. Danas, kontrolu sprovodi nad svojim zavisnim televizijama i portalima. Kako verovati čoveku koji je stekao enormno bogatstvo od 619 miliona evra, dok je vršio apsolutnu vlast? Kako verovati čoveku koji govori o mirnim protestima, a na očigled cele Srbije je prošle nedelje napadnuta zgrada Skupštine Beograda? Kako verovati čoveku koji huška svoje poslušnike da napadaju institucije, policiju i neistomišljenike? - rekao je Bulatović.
 

- Nasiljem koje odobrava i manipulacijama koje iznosi u javnost, Đilas pokušava da sakrije činjenicu lošeg izbornog rezultata njegovih lista. Za loše bajke, poput one naivno konstruisane o beogradskoj Areni, može da se kaže samo jedna rečenica – NIJE SE DESILO. Izgleda da lider opozicije ponovo proživljava neku fatamorganu, pa mu se priviđaju kriminalci. Podsetio bih ga da na sutrašnji protest, između ostalih, poziva i Dragan Bjelogrlić, koji je zabeležen kamerama kako vrši krvničko nasilje i koji deli građane Beograda na podobne i nepodobne, u odnosu na to u kom delu grada žive. To je vaša borba protiv nasilja i podela? Neće biti, narod jasno vidi šta radite i o tome šta misli, izjasnio se na izborima - naveo je Bulatović.
 
- Da zaključim. Iz svega što vidimo, jasno je da Dragan Đilas teži da destabilizuje Srbiju i uvede je u potpuni haos. Svakodnevno blati institucije ove zemlje, sa namerom da im uruši kredibilitet. Predsednika Srbije Aleksandra Vučića predstavlja kao autokratskog diktatora, ali samo zato jer je upravo Aleksandar Vučić jedina brana od Đilasovog ludila i garant da se bivši režim neće povratiti. Mržnja prema predsedniku Vučiću koju Dragan Đilas svakodnevno preliva na ulice, nije ništa drugo do bedni pokušaj povratka na vlast. Međutim, od kako je Vučić na čelu Srbije, ova zemlja ima uređene institucije, jasne zakone koji se poštuju i pre svega, na snazi su visok stepen demokratije i sloboda medija, što smo jasno videli na primeru trpeljivosti policijskih snaga za vreme Đilasovih nereda. Srbija je jaka, biće još jača, i nema tog Dragana Đilasa koji će uspeti u svojoj nameri da upropasti Srbiju - konstatovao je Bulatović.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Bulatović: Koja je uloga Đilasa i Marinikinom štrajku glađu?
Politika

Bulatović: Koja je uloga Đilasa i Marinikinom štrajku glađu?

Liderka opozicije, kako je nazivaju određeni strani mediji a prenose ovdašnji zavisni, ja bih dodao i vinovnica zloupotrebe majskih tragedija, Marinika Tepić, podigla je nivo opozicione tragikomedije na najviši nivo kada je obznanila da sa Mikijem Aleksićem stupa u štrajk glađu, kaže Dejan Bulatović, kandidat za poslanika na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane!

27.12.2023

18:45

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija