• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

03.06.2024

10:29

Kako su juče glasale vaše komšije? Na sajtu RIK objavljeni rezultati beogradskih izbora po biračkim mestima!

Informer

Vesti

Kako su juče glasale vaše komšije? Na sajtu RIK objavljeni rezultati beogradskih izbora po biračkim mestima!

Podeli vest

Rezultate izbora u Beogradu i to biračkim mestima možete da pogledate na sajtu Republičke izborne komisije. Tako praktično možete da saznate kako su glasale vaše komšije, bez da im postavite jedno od onih nepristojnih pitanja - "Za koga si glasao?".

Osim toga, na sajtu RIK-a možete da pogledate i rezultate izbora za beogradske izbore, ali i rezultate za svaku gradsku opštinu.

Da biste saznali kako se na izborima 2024. glasalo na vašem biračkom mestu, a koji čini upravo vaš najbliži komšiluk, treba da odete na sajt Republičke izborne komisije (klinite RIK). Na naslovnoj strani sa desne strane ekrana kliknete na - rezultati izbora. Ova opcija na sajtu RIK-a trenutno je dostupna samo za rezultate beogradskih izbora.

Tu će vam se pojaviti padajući meni, gde treba da izaberete tip izbora. Tu izaberite - lokalni

Zatim će vam dalje na opciju izbori u padajućem meniju odabrati lokalni 2024 - Beograd.

Kod opcije region, odaberite - Beogradski region.

Foto: printscreen

 

Kod dela gde piše opština, u padajućem meniju odaberite opštinu gde se nalazi biračko mesto čiji vas rezultati glasanja zanimaju.

Zatim odaberite konkretno biračko mesto.

Kada završite sa odabirom biračkog mesta, ispod poslednje padajućeg menija pojaviće vam se zapisnici sa biračkih mesta u PDF formatu koje možete da preuzmete i tako vidite kako je ko glasao iz vašeg neposrednog komšiluka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija