• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.05.2024

13:40

Amerikanac koji obožava Srbiju izgubio novčanik u beogradskom taksiju! Ono što je usledilo potpuno ga je šokiralo (VIDEO)

Shooterstock/printscreen instagram

Zanimljivosti

Amerikanac koji obožava Srbiju izgubio novčanik u beogradskom taksiju! Ono što je usledilo potpuno ga je šokiralo (VIDEO)

Podeli vest

Amerikanac Džibri Bel je umetnik i čovek koji obožava da putuje, a u njegovom srcu Srbija ima posebno mesto.

Džibri Bel je našoj javnosti postao poznat po tome što je uplovio u vezu sa atraktivnom Nišlijkom Mionom. Par je bio jako popularan, a upravo iz ljubavi prema njoj je zavoleo Srbiju.

Džibri sebe naziva crnim Srbinom, primio je pravoslavlje i doveo celu porodicu u posetu Srbiji. Koliko je oduševljen našom zemljom svakodnevno pokazuje na društvenim mrežama, a ovih dana je viralan njegov snimak na TikToku.

Gest beogradskog taksiste ga je duboko dirnuo. Nakon što je zaboravio novčanik u taksiju, taksista  mu je vratio novčanik sa 500 dolara i debitnom karticom. Nije mogao da veruje da se to dešava i objasnio da se tako nešto ne bi desilo u njegovom rodnom Čikagu.

Bel je bio toliko dirnut gestom taksiste da je odlučio da mu da 100 dolara kao znak zahvalnosti. "Hvala brate, hvala ti puno. Ti si dobar čovek! Živ bio legendo", rekao je Bel taksisti, zagrlio ga i dao 100 dolara.

 

@jibribell Did i get lucky or are these people just really that kind and honest?! I love #serbia #beograd #balkans #serbia #bosnia #croatia #macedonia #travel #culture ♬ original sound - Jibri Bell

 

 

Voli srpsku kuhinju

Džibri obožava srpsku kuhinju. Njegove društvene mreže pune su snimaka iz restorana i pekara gde isprobava specijalitete. Srpsku kuhinju naziva najboljom na svetu.

Ćevapi, luk i ajvar su ga oborili sa nogu, a ono što ga je posebno oduševilo jeste rakija. Piće je nazvao božanstvenim, da svako treba da proba i da smatra da zbog hrane i pića vredi posetiti našu zemlju.

 

@jibribell Serbian food is my favorite food on the planet! Whats your favorite food? #serbia #belgrade #croatia #food #bosnia #serbian ♬ Serbian Kolo - Peter Ralchev

 

 

Beograd mu je u srcu

Beograd naziva svojim gradom. Sjajna energija, hrana i rakija i i srpska muzika su Džibrija bacili u sevdah pa je na najnovijem snimku na TikToku čašćavao muzičare šakom i kapom. 

 

@jibribell Ohhh it feels so good to be back on the Balkans 🥹🇷🇸❤️ Would you guys come visit a KAFANA with me? #serbia #food #balkan #belgrade #bosnia #croatia #montenegro #bulgaria #macedonia ♬ original sound - Jibri Bell

 

 

Zaključio je da je jedva dočekao da se vrati u Srbiju koja mu je jako nedostajala. Našalio se da da je od svega dobrog što je doživeo u našoj zemlji zaboravio engleski. Nizali su se pozitivni komentari gde su mnogi poručili da mu treba dati srpski pasoš, da sjajno priča srpski jezik i zahvaljivali se na lepom predstavljanju Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija