• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

28.05.2024

09:28

Spajić za Informer: Izašao spisak? Ja sam na njemu? Nisam znao...

Starsportphoto©

EURO 2024

Spajić za Informer: Izašao spisak? Ja sam na njemu? Nisam znao...

Podeli vest

Piksi je objavio spisak od 26 igrača i ja sam na njemu? Nisam znao, prve su reči Uroša Spajića nakon što ga je Informer pozvao, jer se štoper našao među 26 igrača koji će predstavljati Srbiju na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Kao što je i najavio selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi objavio je jutros spisak igrača na koje računa na predstojećoj kontinentalnoj smotri. Među onima koji će braniti čast Srbije je i štoper Crvene zvezde Uroš Spajić. Kako je spisak izašao prilično rano, fudbaler crveno-belih još nije stigao da pogleda vesti, već se igrao kući sa detetom. 

Foto: Starsportphoto

Ivanić, Spajić i Mijailović

 

Na čestitku Informera, delovao je vrlo iznenađeno.

- Šta, već je izašao spisak? Nisam video. Ja sam među 26? Uh, baš ste me obradovali. Ma nisam još ništa gledao, tek sam se probudio i igram se sa sinom - bila je prva Spajićeva reakcija.

Nakon što je splasnulo prvobitno uzbuđenje, rekao je da se nadao da će epilog biti ovakav.

- Nadao sam se da će biti tako. To je potvrda minulog rada i srećan sam što je selektor prepoznao moje dobre partije od kad sam se vratio u formu posle povrede. Bio sam već na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, ali nisam nikada bio na Evropskom prvenstvu. Jako se radujem. Sad nam slede pripreme, imaćemo i dve utakmice u Austriji, da vidimo gde smo i šta smo, pa onda polako - istakao je Spajić.

Foto: Starsportphoto©

Spajić u duelu sa Saldanjom

- Grupa sa Engleskom, Danskom i Slovenijom nije laka, ali Spajić veruje da "orlovi" imaju kvalitet da je prođu.

- Hajde najpre da prođemo grupu, to će biti uspeh. Imamo dobar tim i verujem da možemo. Neće biti lako ni u jednoj utakmici. treba zaustaviti Kejna i zvezde poput njega. Danska i Slovenija takođe imaju dobre timove i nadaju se prolazu. Kad se igra jedan meč, sve je moguće u 90 minuta. Naše je da verujemo i da se što bolje pripremimo za predstojeće mečeve - zaključio je Spajić. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija