• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

07.06.2024

15:19

Ibrahimović ne igra protiv Srbije! Evo kako će izgledati oproštaj

Tanjug/AP

EURO 2024

Ibrahimović ne igra protiv Srbije! Evo kako će izgledati oproštaj

Podeli vest

Bivšem fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću biće upriličen oproštaj od reprezentacije nakon prijateljskog meča Švedske i Srbije koje će se sutra od 18.00 časova (Arena 1 premijum) sastati u Stokholmu. Iako je prvobitno delovalo da će napadač zaigrati barem minut, to se neće desiti. Oproštajna ceremonija biće nakon utakmice.

Srbiji ovaj meč znači mnogo, jer je poslednja prilika pred odlazak na Evropsko prvenstvo da selektor Dragan Stojković vidi kako mu tim funkcioniše i šta bi trebalo da izmeni. Nakon toga, "orlovi" odlaze u Nemačku, gde će igrati sa Engleskom 16. juna, Slovenijom 20. juna i Danskom 25. juna na kontinentalnoj smotri. 

Foto: EPA-EFE/Maja Suslin

+

Za Šveđane je to pre svega Ibrahimovićev oproštaj, pa ne čudi što je stadion rasprodat do poslednjg mesta. Ipak, on neće biti na terenu. Plan je da nekoliko minuta nakon utakmice počne ceremonija posvećena najboljem švedskom fudbaleru svih vremena. On će primiti plaketu, a nakon toga neće pričati sa medijima, davati izjave niti imati bilo kakve slične aktivnosti.

Ibrahimović je za repreentaciju odigrao 122 utakmice i dao 22 gola. Poslednji put je za državni tim nastupao 24. marta prošle godine, kada je proveo na terenu 17 minuta u meču protiv Belgije. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbačen je sa Evropskog prvenstva u Švedskoj! Piksi, sad oduvaj prepotentne Engleze, kad nam svet nije dao 1992!
EURO 2024

Izbačen je sa Evropskog prvenstva u Švedskoj! Piksi, sad oduvaj prepotentne Engleze, kad nam svet nije dao 1992!

Kada nas je američka kongresmenka ispratila iz „Hajata“ na put u Švedsku, trebalo je sve da mi bude jasno! Njene reči „pozdrava“ nikada neću zaboraviti: Srećan put, lepo se provedite! Umesto: Srećno, vratite se kao pobednici… Kao da je znala da ćemo da dobijemo šut kartu i da će nas najuriti sa Evropskog prvenstva pre nego što je i počelo – priča za Informer Ivan Čabrinović (84), koji je posle odlaska Ivice Osima, po raspadu Jugoslavije odveo fudbalsku reprezentaciju na EURO 1992.

07.06.2024

14:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija