• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.06.2024

06:05

Ibra oduševio Srbe! Ovo je uradio posle meča, a Vlahović mu je posvetio pesmu (VIDEO)

fss

EURO 2024

Ibra oduševio Srbe! Ovo je uradio posle meča, a Vlahović mu je posvetio pesmu (VIDEO)

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović je još jednom pokazao da je veliki car.

Čuveni fudbaler gledao je iz svečane lože prijateljski okršaj Švedske i Srbije (3:0), a posle meča mu je upriličen i oproštaj od dresa reprezentacije. Odmah po završetku ceremonije na kojoj se i zvanično oprostio od aktivnog igranja fudbala, posle meča Srbije i Švedske (3:0) Ibrahimović je ispred svlačionica stadiona "Frends arena" proćaskao sa našim selektorom Draganom Stojkovićem, ali i svim našim reprezentativcima.

Najviše se zadržao u razgovoru sa igračima koje poznaje iz italianske Serije A: Dušanom Vlahovićem, Lukom Jovićem i braćom Milinković-Savić, kao i sa kapitenom Srbije Dušanom Tadićem.  Napadač Juventusa je malo je reći bio oduševljen, jer mu je Ibra jedan od odola iz detinjstva. On je na Instagram profilu postavio detalj sa njihovog susreta dok je u pozadini bila pesma Nade Topčagić "Jutro je".

"Hvala Zlatane", poručio je Vlahavić čegendarnom Šveđaninu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

 

Foto: fss

Dušan Vlahović i Zlatan Ibrahimović

 

Nije Vlahović krio oduševljene posle utakmcie.

- Videli smo se kada je završio ceremoniju. Za mene je to jako poseban momenat zato što smo se već par puta sreli i kao da živim dečački san. Ja sam odrastao uz njega, uz te neke igrače i sigurno da je jako lepo. On je završio reprezentativnu karijeru želim mu svu sreću u onome što će da radi dalje. Nadam se da ćemo da se sretnemo još koji put - poručio je napadač Srbije i Juventusa.

Foto: fss

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija