• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N. - O. B.

25.06.2024

12:09

KRAJ: Srbija je eliminisana sa Evropskog prvenstva!

Pedja Milosavljević

EURO 2024

KRAJ: Srbija je eliminisana sa Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije završila je učešće na kontinentalnoj smotri u Nemačkoj.

DANSKA - SRBIJA   0:0

Grad: Minhen
Stadion: Alijanc Arena 
Sudija: Fransoa Leteksje, Francuska

DANSKA: Šmajhel - Andersen, Kristensen, Vestergard - Ba (od 77. Kristijansen), Hejbjerg, Hjulmand (od 77. Dilejni), Mele - Eriksen - Vind (od 46. Skov Olsen), Hojlund (od 59. Dolberg). 
Selektor: Kasper Hjulmand

SRBIJA: Rajković - Veljković, Milenković, Pavlović - Mijailović (od 73. Mladenović), Ilić (od 68. Vlahović), Gudelj (od 46. Jović), Živković - Samardžić (od 46. Tadić), Lukić (od 87. Milinković-Savić) - Mitrović. 
Selektor: Dragan Stojković

Žuti karton: Vind 27, Hjulmand 30 - Milenković 4, Mitrović 83

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

93. minut - Još jednom je na mukama bio Šmajhel, sada je centrirao Tadić, niko je nije zakačio, hvata to kapiten Danske. Manje od dva minuta do kraja utakmice... 

92. minut - Prvi udarac Srbije u okvir gola! Sergej je gađao sa ivice kaznenog prostora, lak je to zadatak za Šmajhela! 

90. minut - Igraće se još pet minuta! 

87. minut - Poslednja promena u Srbiji, Sergej Milinković-Savić menja Lukića. Sve karte Stojković baca na napad, nema vremena za čekanje. 

85. minut - Kratak prekid na "Alijanc Areni", neko od navijača uleteo je na teren, čeka se redarska služba. 

Foto: Pedja Milosavljević

 

83. minut - Gužva u kaznenom prstoru, povukao je Mele Aleksandra Mitrovića, pao je srpski napadač i tražio penal, ali od toga nema ništa. Zbog burne reakcija dobija žuti karton od Leteksjea. 

81. minut - VELIKA ŠANSA! Imao je Mitrović veliku šansu nakon što se Vlahović izborio za loptu, srpski golgeter promašio je čitav gol... ŠTETA! 

80. minut - Žalio se Aleksandar Mitrović na povredu nakon duela sa Andersenom. Štoper Danske ga je udario laktom, čekao je sudija intervenciju VAR sobe, ali nje nije bilo. 

77. minut - Menja i Hjulmand, na terenu su Tomas Dilejni i Viktor Kristijansen. 

73. minut - Četvrta promena  za Stojkovića, Živković se vraća na desni bok, a umesto Mijailovića na terenu je Filip Mladenović koji će delovati po levoj strani. 

71. minut - "Štikla" Dušana Tadića omogućila je Srbiji priliku za centaršut, gađao je Mijailović, pred golom Danske reaguje Vestergord. Biće korner za "orlove", no, ni nakon udarca iz ugla nema opasnosti za Šmajhela. 

67. minut - Totalna ofanziva Srbije! Dušan Vlahović menja Ivana Ilića! 

Foto: Pedja Milosavljević

 

67. minut - Još jedan šut Hjulmanda, ponovo sa distance, sada daleko preko gola odlazi lopta! 

64. minut - Ponovo sjajna intervencija Rajkovića! Vestergor je ostao sam na desetak metara od gola Srbije i glavom gađao nakon kornera, ostaje 0:0. 

62. minut - U ovim momentima igra se samo pred golom Predraga Rajkovića, dva udarca su uputili Danci prvo Kristensen, a potom i Hjulmand. 

59. minut - Nova izmena kod Danaca, menja Hjulmand i drugog napadača pošto Kasper Dolberg menja Rasmusa Hojlunda. 

57. minut - Sada smo pod stravičnim pritiskom Danaca, Luka Jović je morao da se vrati na svoju polovinu kako bi sprečio akciju Hejbjerga. 

54. minut - Šteta... Luka Jović je pobegao kompletnoj odbrani Danske, matirao Šmajhela, ali je pomoćni sudija svirao ofsajd! 

52. minut - Ispala je kompletna odbrana Srbije, namestio se Skov Olsen, ali je, na našu sreću, u bloku je dobro reagovao Veljković. 

Foto: Pedja Milosavljević

 

50. minut - Evo ga prvi korner za Srbiju večeras nakon centaršuta Strahinje Pavlovića. Gađao je Tadić Nikolu Milenkovića, stigao je štoper "orlova" do lopte, ali je neprecizno gađao. 

49. minut - Dobro je... Sada u dva navrata Danci ulaze u kazneni prostor Srbije, oba puta je lopta išla na Hojlunda, ali je reagovao Srđan Mijailović. 

47. minut - Napokon presing Srbije na poslednju liniju Danske, Mitrović je umalo ukrao loptu Vestergardu! 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Piksi odmah pravi dve promene, na terenu su Dušan Tadić i Luka Jović, a u svlačionici su ostali Samardžić i Gudelj. Menja i Hjulmand, pošto je Andres Skov Olsen zamenio Jonasa Vinda. 

PRVO POLUVREME

Poslao je Dragan Stojković Piksi na zagrevanje Luku Jovića i Dušana Tadića, vrlo verovatno će njih dvojica dobiti šansu već na startu drugog poluvremena. 

45. minut - Još minut igre u prvom poluvremenu! "Orlovi" su ispraćeni u svlačionicu zvižducima sa tribina. 

Foto: Pedja Milosavljević

 

42. minut - Nakon dugo vremena posao za dansku odbranu, loptu je sa boka ubacio Mijailović, ponovo Mitrović nije dobio duel sa Kristensenom. Još uvek čekamo prvi udarac ka golu Kaspera Šmajhela. 

39. minut - Ponovo je sreća bila uz Srbiju! Jonas Vind ostao je sam na ivici kaznenog prostora, ali se napadač Volfsburga okliznuo i gađao preko gola, ostaje 0:0. 

38. minut - Neverovatno... Bezidejno deluje igra "orlova", sada je Aleksandar Mitrović bio u ofsajdu na polovini terena. 

36. minut - Nastavlja se dominacija Danske, ali se reprezentacija Srbije brani u niskom bloku te crveno-beli ne uspevaju da pronađu put do Rajkovićevog gola. 

32. minut - Novi pokušaj Danaca... Na svu sreću Rajković je ponovo na pravom mestu. Previše prostora dobio je Hojlund, ostaje 0:0. 

30. minut - Još jedan žuti karton za Dansku, sada je Hjulmand nakon izgubljene lopte pokupio Ivana Ilića! 

Foto: Peđa Milosavljević

 

29. minut - Dobar napad Srbije nakon dugo vremena! Živković je poslao centaršut u srce kaznenog prostora, najviši u skoku bio je Mitrović, ali je njegov udarac glavom blokirao Andersen, ostaje 0:0. 

27. minut - Evo ga prvi žuti karton za Dance, Jonas Vind je zakasnio i nagazio Strahinju Pavlovića, Leteksje pokazuje javnu opomenu napadaču crveno-belih. 

23. minut - DOBRO JE! Vind je smetao Rajkoviću nakon novog kornera Danaca, Eriksen je postigao gol direktno iz kornera, ali je lopta prethodno napustila granice terena - 0:0. 

 

 

22. minut - Imala je Srbija mnogo sreće! Nakon kornera Danske rikošet u kaznenom prostoru, na drugoj stativi je čekao Kristensen, ponovo je morao da interveniše Rajković, ostaje 0:0. 

21. minut - Bilo je ozbiljno... Ivan Ilić je izgubio loptu u opasnoj zoni, Hojlund je dodao do Eriksena, a as Mančester junajteda gađao je iz prve. Pružio se Rajković koliko je dugačak i loptu izbacio u korner. 

18. minut - Imali su Danci nova dva kornera, ali oba puta uspešno je intervenisala naša odbrana. Lopta je u rukama Predraga Rajkovića, "orlovi" kreću u novi napad iz poslednje linije... 

15. minut - Solo akcija Aleksandra Mitrovića, uspeo je srpski napadač da izbaci iz igre Andersena, ali ga je sustigao Janik Vestergard. Sada je opasno na drugoj strani pošto je Ba gađao glavom nakon centaršuta Melea. 

Foto: Peđa Milosavljević

 

11. minut - Evo je prva konkretna akcija "orlova", Saša Lukić je pokušao da proigra Andriju Živkovića na levom boku, no, prejak je to bio pas. 

8. minut - Ne uspeva Srbija da iznese loptu na protivničku polovinu! Visok presing Danaca pravi ozbiljne probleme "orlovima", mnogo grešaka na sredini terena... 

4. minut - Potencijalni problem... Nikola Milenković zaradio je žuti karton u ranoj fazi meča nakon što je sa leđa srušio Rasmusa Hojlunda. Imali su Danci šansu da zaprete iz slobodnog udarca, ali je faul u napadu napravio Andres Kristensen. 

3. minut - Strahovit pritisak Danaca od samog starta, "orlovi" su u dva napada imali kontakta sa loptom, oba puta je Mijailović morao da čisti opasnost i loptu šalje duboko na protivničku polovinu. 

1. minut - Utakmica je počela, sa centra kreću izabranici Kaspera Hjulmanda! 

PRE MEČA

20:50 - Sve je spremno za početak utakmice! Uskoro će fudbaleri obe reprezentacije izaći na teren predvođeni sudijom Leteksjeom. 

Foto: Pedja Milosavljević

 

20:44 - Po završetku zagrevanja fudbaleri Srbije pozdravili su se sa Novakom Đokovićem.

20:38 - Od osamostaljenja naše države, Srbija i Danska bili su rivali tri puta, a u najmanju ruku - tradicija nije na našoj strani. Crveno-beli su na sva tri meče slavili! Prvi put 2014. u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Beogradu bilo je 3:1 za Skandinavce, godinu dana kasnije u Kopenhagenu domaćin je slavio sa 2:0.

Poslednji meč odigran je u sklopu priprema za Mundijal, tada su Danci bili izuzetono ubedljivi i pobedili rezultatom 3:0. 

20:30 - Na tribinama "Alijanc Arene" će biti najbolji srpski vaterpolisti koji su došli da bodre fudbalere, a tu je i - Novak Đoković! 

- Veliko je zadovoljstvo što sam ovde, želeo sam da budem jedan više navijač za Srbiju! Srce, glava i ona stvar! Morao sam to da kažem... Momci igraju zajedno već neko vreme, ne mogu sebi da dozvolim da pričam o struci, ali pogleda na tribine i slika toliko naših ljudi je dovoljan motiv da daju sve od sebe. Svi smo tu za njih, cela nacija ih gleda i prati - rekao je Đoković. 

Foto: Peđa Milosavljević

 

20:27 - Svi reprezentativci Srbije izašli su na teren, a navijači su ih pozdravili aplauzom i ovacijama! 

20:24 - Zagreva se polako atmosfera na tribinama, naši navijači skandiraju "Kosovo, Srbija"! 

20:20 - Posebnu pažnju Srbija večeras mora da obrati na posed na svojoj polovini. Prema statistici, Danci su druga reprezentacija na Evropskom prvenstvu po broju oduzeti lopti nakon gubitka poseda na protivničkoj polovini. 

20:16 - Svoja očekivanja pred današnji meč po dolasku na stadion izneo je danski reprezentativac - Tomas Dilejni. 

- Sećam se kada smo igrali protiv Srbije pre dve godine na "Parkenu", bili smo izuzetno dobri na lopti, ali smo imali mnogo problema. Oni su takođe diktirali tempo i u većem delu meča smo se mučili da ih zadržimo. Oba tima imaju podjednak kvalitet... Mislim da će za dobar rezultat biti potrebno iskoristiti sve šanse - rekao je Dilejni po dolasku na "Alijanc Arenu". 

Foto: EPAIMAGES

 

20:09 - Selektor Srbije - Dragan Stojković Piksi, najavio je da će "orlovi" imati moćnu klupu za današnji meč koja bi u nastavku mogla da reši pitanje pobednika, a tako će i biti. Šansu u nastavku čekaju: Dušan Vlahović, Luka Jović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić, Mijat Gaćinović, Petar Ratkov, Filip Mladenović, Veljko Birmančević, Uroš Spajić, Nemanja Maksimović, Nemanja Stojić, Srđan Babić i dvojica golmana Đorđe Petrović i Vanja Milinković-Savić. 

20:02 - Dobra vest za sve one koji brinu o estetici, reprezentacija Srbije danas će igrati u drugoj, beloj garnituri. Danci će nastupati u svojoj tradicionalnoj crvenoj opremi. 

19:56 - Sa druge strane, selektor Kasper Hjulmand je takođe iznenadio pošto je mesto u prvih 11 umesto očekivanog Kristijansena zauzeo Ba. Tu su još golman Šmajhel, štoperi Andersen, Vestergard i Kristensen. Po levom boku će delovati Mele, u veznoom redu su Hejbjerg i Hjulmand, iza napadača Kristijan Eriksen, dok navalu predvode Hojlund i Vind. 

19:51 - IZNENAĐENJE! Kao što je Informer najavio - Dragan Stojković Piksi odlučio se za veoma rizičan potez. Pored standardne poslednje linije - Veljković, Milenković, Pavlović i golmana Rajkovića u sastavu Srbije su još, debitant na velikim takmičenjima - Srđan Mijailović, Ilić, Gudelj, Živković, Lukić, Samardžić i Mitrović! 

19:45 - Sada već tradicionalno... Veljko Birmančević izašao je na teren "Alijanc Arene" bos, stao je ispred jednog od golova i nekoliko minuta potpuno fokusiran gledao u jednu tačku! 

Foto: printscreen

 

19:40 - UEFA je za današnji meč Srbije i Danske delegirala jednog od najboljih sudija na svetu. Fransoa Leteksje deliće pravdu na "Alijanc Areni", zastavicama će mahati Siril Munjer i Mehdi Rahmuni, dok je četvrti arbitar na meču Donatas Rumšaš iz Litvanije. U VAR sobi će biti Nemac - Bastijan Dankert! 

Foto: EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

 

19:28 - Dok čekamo početak naše utakmice javljamo rezultate sa dva meča koja su upravo u toku. Francuska je povela protiv Poljske golom Kilijana Mbapea sa bele tačke, dok je Austrija došla do novog vođstva protiv Holandije i sada je 2:1. 

19:14 - Vlada nestrpljenje među navijačima budući da se čekaju sastavi za utakmicu Srbija-Danska. Na potezu je selektor Dragan Stojković Piksi... 

19:09 - Svi navijači zaputili su se ka "Alijanc Areni", utisak je da će kao i protiv Slovenije, "orlovi" na svojoj strani imati više od pola tribina. 

18:53 - Pred večerašnji okršaj Danske i Srbije, bukmejkeri veće šanse za pobedu daju četi Kaspera Hjulmanda budući da je kvota u većini kladionica oko 2,40. Sa druge strane, pobeda "orlova" plaća se kvotom 3,50, dok ne nerešen rezultat 3,20. 

18:40 - U toku su dve utakmice, obe iz grupe D! Austrija vodi protiv Holandije sa 1:0, dok na meču Francuske i Poljske još uvek nema golova... Uživo prenos pomenutih duela možete pratiti OVDE

Foto: EPAIMAGES

 

18:31 - U navijačkim neredima u centru Minhena uhapšena su i dva Srbina! 

18:17 - Evo ih detalji sukoba srpskih navijača sa policijom, opširnije OVDE

18:06 - Situacija među navijačima se, nakon incidenta sa policijom, smirila! Pristalice "orlova" polako kreću sa "Marienplaca" put stadiona! 

17:55 - Podršku reprezentaciji Srbije pružila je i slavna teniserka - Ana Ivanović! 

17:33 - Atmosfera na "Marienplacu" sve je vrelija, okupio se veliki broj navijača, a uskoro neće biti mesta ni igla da padne! "Orlovi" će imti ogromnu podršku protiv Danske! 

17.15 -  Fudbalski navijači u Minhenu izazvali su požar u metrou tako što su zapalili baklju i alarm se odmah oglasio. Kako ne bi ništa prepuštali slušaju, Nemci su munjevitom brzinom reagovali i na čuvenom "Marien placu" pojavilo se nekoliko vatrogasnih vozila.

16.28 -  Izuzetno je veselo u ovim trenucima na ulicama Minhena zbog ogromnog broja srpskih fanova, ali, nažalost, veselje je na kratko prekinula nemačka policija. O čemu je reč pogledajte OVDE.

 

16.17 - Navijači Srbije poslali su poruku Aleksandru Mitroviću.

 

 

16.02 - Rumuni podržavaju navijače Srbije i zajedno sa njima pevaju "Kosovo je Srbija".

 

 

15.56 - Fantastičnu atmosferu prave i navijači Holandije po ulicama Berlina. Njihovo "oranje" za nešto više od dva sata igra sa selekcijom Austrije na "Olimpiji".

Foto: EPA

Pune tribine Holanđana

 

15.25 - Među mnogobrojnim pristalicama Srbije, ističu se lepotice koje će zdušno bodriti "orlove" večeras. Foto galeriju pogledajte ovde.

 

Foto: informer.rs

 

 

15:10 - I dok smo mi fokusirani na Srbiju, Holanđani su okupirali Brlin i navijaju za svoju reprezentaciju. Realno je da oni prođu u narednu fazu, samo je pitanje sa koje pozicije. 

 

 

14.40 - Podsećamo, Poljaci su svoje učešće završili, a Holandija i Austrija igraju direktan okršaj za prvo mesto grupe D. Što se tiče "galskih petlova", oni su izborili plasman dalje, tako da im meč sa Poljskom nema rezultatski značaj.

14.30 - Dolazak i podršku fudbalerima objavio je i košarkaš Partizana i nekadašnji reprezentativac Danilo Anđušić.

Foto: Printscreen Instagam

Anđušićeva objava na Instagramu

 

14.25 - Dok čekamo najvažniji meč "orlova" u godini, bićemo u prilici da uživamo u okršaju Francuske - Poljske i Holandije - Austrije od 18 časova.

14.15 - Pesma se ori Minhenom, a nadamo se da će tako biti do duboko u noć, kada se bude slavio prolazak dalje na kontinentalnoj smotri.

14.06 - Ako ste se pitali šta će Srbija uraditi protiv Danske:

14.00 - Navijač Srbije predvideo je tačan razvitak situacije večeras. Smatra da će "orlovi" slaviti u neizvesnoj završnici sa 2:1, a čak je predvideo i minut u kojem će pasti odlučujući gol. Sjajnu prognozu pogledajte ispod.

13.30 - Kako javlja ekipa Informera koja se nalazi u Minhenu atmosfera među navijačima Srbije je fenomenalna, a u anketi koju su sprovele naše kolege apsolutno svi su istakli da veruju u pobedu izabranika Dragana Stojkovića u meču protiv Danske!

 

 

13.16 - Bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov biće uz "orlove" protiv Danske.

 

 

 

 

12.55 - Polako se okupljaju srpski navijači u Minhemnu, počelo je zagrevanje pred utakmicu sa Dancima, grmi pesma..
 

Pevali su lijepa naša, a ja Bože pravde... Sve puca, Srbi okupirali Minhen (VIDEO)

 

Foto: informer

 

 

 

12.36 - Selektor Dragan Stojković je pred meč najavio promene u timu.

- Razmišljamo o svim segmentima kada je naša formacija u pitanju, sutra će se sve videti. Postoje dve opcije, a tu su sa jednim ili sa dva napadača, ali je sigurno da će to biti najpametnije što možemo. Imamo ideju, biće i promena, ne znači vam da vam kažem koliko njih. Ne zaboravite, utakmica se igra 90 minuta, treba razmišljati i o tome šta možemo da učinimo da meč odvedemo u smeru koji nam odgovara. Moramo da imamo i neko oružje na klupi, treba biti pametan i povući poteze koji se tiču formacije, ali i onih koji ostaju na klupi - rekao je Stojković.

12.30 - OVDE pogledajte sastav reprezentacije Srbije protiv Dansle.

12:22 - Zanimljiva vest nam dolazi iz Kelna. Škotski navijači trude se da popiju što više alkohola, kako ne bi ostalo za engleske navijače. Šalu na stranu, očekuje se da će večeras izabranici Gereta Sautgejta imati podršku oko 50.000 navijača. 

 

 

12:17 - Utakmica Holandije i Austrije biće odigrana u Berlinu, dok će se Francuska i Poljska sastati u Dortmundu. Za Srbiju smo već rekli da će snage sa Danskom odmeriti u Minhenu, a Engleska i Slovenija sastaće se u Kelnu. 

12:11 - Kako za igrače, tako je i za selektora Dragana Stojkovića Piksija ovo veliki dan. I on je davao ključne golove na velikim takmičenjima, pa nadamo se da ume lepo da motiviše ekipu u koju danas gleda cela Srbija. 

12:07 - Dobro došli na Informerov dnevni blog posvećen dešavanjima 12. dana na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Centralni događaj za nas je svakako utakmica Srbije i Danske koja će biti odigrana na "Alijanc areni" u Minhenu od 21.00 čas. Osim dešavanja u Minhenu, kao i same utakmice, pratićemo i ostale mečeve koji su danas na programu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Слађана Точиловац Шаљић

pre 5 dana

Браво Орлови!❤️🇷🇸

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija