• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

27.06.2024

23:33

Grozno je! Selektor Rumunije napravio neverovatan uspeh, pa zagrmeo!

profimedia

EURO 2024

Grozno je! Selektor Rumunije napravio neverovatan uspeh, pa zagrmeo!

Podeli vest

Selektor Rumunije Edvard Jordanesku odgovorio na optužbe posle plasmana njegove reprezentacije na Evropsko prvenstvu.

Utakmica između Rumunije i Slovačke u okviru 3. kola grupe E prema očekivanju završen je nerešenim rezultatom 1:1. Remi je odgovarao i jednima i drugima, tako da su obe ekipe izborile osminu final Evropskog prvensva.

Uoči meča podigla se velika prašina zbog tvrdnji pojedinaca da je remi unapred dogovoren, ipak selektor Rumunije je to demantovao.

- Ima ljudi koji treba da nam se izvine. Jasno je kao dan da su oba tima svih 90 minuta dala svoj maksimum. To što su govorili nije lepo, grozno je -  rekao je on.

Foto: profimedia

 

 

Nakon toga je pohvalio svoje igrače zbog velikog uspeha.

- To je smeće. Pokazali smo karakter, čitavo prvenstvo - istakao je Jordanesku.

Pretpostavlja se da je mislio na nekadašnjeg rumunskog fudbalera Danuta Lupua koji je izjavio uoči meča.

- Namešteno je, šteta je da obe ekipe ne prođu dalje. Zašto rizikovati? Bilo bi šteta. Svi oni se dobro slažu, ne treba ulaziti u incidente, ne treba rizikovati - rekao je Lupu pre meča.

Rumunija će u nokaut fazi igrati protiv Holandije, dok će Slovačka odmeriti snage sa Engleskom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija