• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

27.06.2024

01:38

Ovo su svi parovi osmine finala Evropskog prvenstva! Kakav derbi u Diseldorfu!

EPA Images

EURO 2024

Ovo su svi parovi osmine finala Evropskog prvenstva! Kakav derbi u Diseldorfu!

Podeli vest

Tek sada kreće ono pravo, nokaut faza kontinentalnog šampionata u Nemačkoj.

Prvi filter je završen, od ukupno 24 učesnika, ostalo je najboljih 16 reprezentacija Evrope. Preostalih osam, među kojima je i Srbija, spakovalo je kofere i vratilo se kući. U toj grupi su još i Mađarska, Škotska, Hrvatska, Albanija, Poljska, Ukrajina i Češka.

Takmičenje, kao lideri svojih grupa, nastavljaju Nemačka, Španija, Engleska, Austrija, Rumunija i Portugal. Drugoplasirani su Švajcarska, Italija, Danska, Francuska, Belgija i Turska, a među najboljim trećeplasiranim su Holandija, Gruzija, Slovačka i Slovenija.

I nema sumnje, očekujemo još bolji, efikasniji i uzbudljiviji fudbal u nastavku turnira. Parovi osmine finala to i garantuju, pre svega, okršaj Francuske i Belgije, koji će se 1. jula sastati na "Merkur špil areni" u Diseldorfu (18.00).

Foto: EPA Images

Fudbaleri Gruzije su najveće iznenađenje

Sada prvo slede dva dana predaha za sve selekcije, a drugu fazu, 29. juna, otvoriće duel Švajcarske i Italije na Olimpijskom stadionu u Berlinu (18.00).

OVO SU SVI PAROVI OSMINE FINALA EP

29. jun

Švajcarska - Italija  18.00

Nemačka - Danska  21.00

30. jun

Engleska - Slovačka  18.00

Španija - Gruzija  21.00

1. jul

Francuska - Belgija  18.00

Portugal - Slovenija  21.00

2. jul

Rumunija - Holandija  18.00

Austrija - Turska  21.00

EVO KAKO IZGLEDA I KOMPLETAN KOSTUR

 

Cup tree provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija