• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

27.06.2024

07:00

RTS, vaše pravo da sj*bete sve! Neviđeni gaf tokom EP na javnom servisu - Zbog ovoga gore društvene mreže! (FOTO)

AP PHOTO

EURO 2024

RTS, vaše pravo da sj*bete sve! Neviđeni gaf tokom EP na javnom servisu - Zbog ovoga gore društvene mreže! (FOTO)

Podeli vest

Utakmicama u grupi F između Turske i Češke, kao i Portugala i Gruzije, završena je grupna faza Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Prolaz dalje obezbedila je Turska koja je slavila protiv Češke 2:1, kao i Portugal i Gruzija koja je večeras šokantno savladala prvaka Evrope iz 2016. godine sa 2:0.

Portugal je završio prvi sa šest bodova, koliko je imala i drugoplasirana Turska, dok je Gruzija, kao najveći hit ovog šampionata, trećeplasirana i tako ide u osminu finala.

Ovakav izveštaj grupe F ste mogli da vidite u svim medijima, osim na Radio Televiziji Srbije. Naime, Javni servis napravio je neviđeni gaf tokom studija nakon završenih utakmica, mada, reklo bi se ne prvi put.

Oni su prikazali tabelu grupe F, a na njoj ne bi bilo ništa čudno osim što su promašili grbove Turske i Portugala. Kako je to izgledalo pogledajte na fotografiji ispod.

Foto: Printscreen

 

Ova slika vrlo brzo je postala viralna na društvenim mrežama, a odmah su usledili i komentari, uglavnom negativni.

Mi ćemo citirati jedan: "RTS, vaše pravo da sj*bete sve!".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija