• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2024

22:47

Da li je on rešenje? Matijašević otkrio kakav selektor nam je potreban!

ATA Images

EURO 2024

Da li je on rešenje? Matijašević otkrio kakav selektor nam je potreban!

Podeli vest

Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički Vladimir Matijašević prokomentarisao situaciju posle debakla naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Uključio se Vladimir Matijašević u program Informer televizije, gde je pričao o našoj reprezentaciji koja je sinoć eliminisana sa šampionata starog kontinenta.

Matijašević ističe da potenicjalni su za potencijalnog novog selektora dve osobine najbitnije.

- Nama treba jedan taktičar,to je pokazao Vladan Milojević. On je to pokazao dok je bio trener Crvene zvezde. On nije imao vrhunske igrače, ali je bio sjajan taktičar i još bolji motivar. On je napravio velike stvari sa crveno-belima - rekao je on.

Dodao je da imao dobre igrače, ali da mora da se uspostavi ono što nikad nismo imali, a u pitanju je sistem.

- Ovi momci su super, ali mora da se napravi grupa. Moramo da napravimo sistem, a mi nikada nismo imali sistem. Mora da se zna ko radi s finansijama, a ko se brine u fudbalu. Mora da se zna ko se čim bavi, ko nema rezultate, taj mora da ode - jasan je Matijašević.

Na kraju je prokomentarisao propust Fudbalskog saveza Srbije koji je za putovanje u Nemačku iznajmio avion sa hrvatskom zastavom.

- To je veliki propust, to ne sme da se dešava, pogotovo što je u tom avionu bio naš predsednik - zaključio je Vladimir Matijašević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija