• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

07.08.2024

13:00

Novak, Bogdan ili neko treći? Ko je najbolji frajer među Srbima u Parizu? (ANKETA)

Profimedia, Printscreen/Instagram

Olimpijske igre

Novak, Bogdan ili neko treći? Ko je najbolji frajer među Srbima u Parizu? (ANKETA)

Podeli vest

Pojedini srpski sportisti, poput Novaka Đokovića i košarkaša, dominiraju na terenu na Olimpijskim igrama u Parizu, ali neki plene i atraktivnim fizičkim izgledom.

Naša redakcija sastavila je listu od nekoliko srpskih sportista, najtraktivnijih po mišljenju naših koleginica, koji su učestvovali ili učestvuju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Na vama je da glasate za najlepšeg i najzgodnijeg!

Anketa

Njihove slike su u galeriji ispod, a i možete i pročitati nešto više o njima, kao i kakve su rezultate ostvarili na najvećoj svetskoj sportsko smotri.

Novak Đoković (37) osvojio je zlatnu medalju, prvu u karijeri na Olimpijskim igrama, dok je Dušan Lajović (34) ispao u prvom kolu.

Basketaš Mihailo Vasić (31) je eliminisan sa našom reprezentacijom u četvrtfinalu, dok vaterpolista Miloš Ćuk (33) igra danas protiv Grčke od 15.30 u istoj fazi takmičenja.

Košarkaši Bogdan Bogdanović (31), Vanja Marinković (27) i Marko Gudurić (29) sutra se bore za finale od 21.00 protiv Sjedinjenih Američkih Država, a odbojkaš Petar Krsmanović (34) eliminisan je sa ekipom u grupnoj fazi.

Kajakaš Anđelo Džombeta (27) plasirao se i u četvorosedu i u dvosedu u polufinala, koja su na programu sutra, odnosno prekosutra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Lov na litijumske veštice!
Politika

Nebojša Bakarec: Lov na litijumske veštice!

Opozicija kojoj su potonuli svi brodovi, koja je 4 puta izgubila izbore za 5 godina, poslednje pribežište je pronašla u širenju primitivnih neistina o litijumu, propagiranju srednjevekovnih predrasuda i praznoverja o rudarstvu i energetici.

07.08.2024

14:11

TV

Velika Britanija juri ka građanskom ratu! London za nerede krivi Ilona Maska?! (VIDEO)
Live TV

Velika Britanija juri ka građanskom ratu! London za nerede krivi Ilona Maska?! (VIDEO)

Sukob između američkog multimilijardera Elona Maska i britanskog premijera Sira Keira Starmera se nastavlja. Svađa je izbila nakon što je najbogatiji čovek na svetu, komentarišući nerede koji su zahvatili zemlju, utvrdio da Velika Britanija ide prema građanskom ratu. O tome u Info jutru govorio je gost Mihajlo Rabrenović, stručnjak za strategijski menadžment.

07.08.2024

12:36

Rat u Ukrajini je trebalo davno da se završi, ali jedna zemlja to nije dozvolila! Evo zašto su propali pregovori za mir! (VIDEO)
Live TV

Rat u Ukrajini je trebalo davno da se završi, ali jedna zemlja to nije dozvolila! Evo zašto su propali pregovori za mir! (VIDEO)

Izraelski borbeni avioni probili su vazdušni prostor iznad Bejruta. Stiže odgovor Libana. Ruska vojska oslobodila je Timofejevku. Oružane snage Ukrajine prvi put su upotrebili kasatne bombe dugog dometa američke proizvodnje. Svet je u iščekivanju. Pitanje je trenutka kada će Iran napasti Izraelu. Teheran poručuje da ne želi eskalaciju, ali mora da kazni Izrael. Kamala Haris zvanično je postala kandidatkinja za predsednicu SAD-a. Na sve ove i druge važne svetske teme, u emsiji "Rat uživo" govorili su general Luka Kastratović i Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica "Sputnjika".

06.08.2024

22:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija