• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

07.08.2024

18:30

Srbin stigao do medalje na OI! Grbićevi puleni posle preokreta savladali Amere!

profimedia

Olimpijske igre

Srbin stigao do medalje na OI! Grbićevi puleni posle preokreta savladali Amere!

Podeli vest

Odbojkaška reprezentacija Poljske savladala je Sjedinjenje Američke Države u polufinalu Olimpijskih igara 25:23, 25:27, 14:25, 25:23, 15:13.

Bio je ovo neverovatan meč, bili su pred porazom puleni Nikole Grbića, ipak Srbin na klupi Poljske je složio pravu taktiku i stigao do ogromnog trijumfa koji ga je odveo u finale Olimpijskih igara.

Nakon zlata na Evropskom prvenstvu 2023, kao i dve bronze odnosno jednog zlata u Svetskoj ligi, i srebra na Svetskom prvenstvu, Grbić je selekciji Poljske osigurao i olimpijsku medalju.

Foto: profimedia

 

 

Poljaci su krenuli bolje u meč, nakon određenih propuštenih prilika u drugom setu, usledio je veliki pad. Amerikanci su dominantno poveli su poveli sa 2:1 i imali prednost u četvrtom setu.

Ipak, novopečeni finalisti Olimpijskih igara su uspeli da se dignu i da dođu do pobede. U odlučujućem setu su propustili tri meč lopte, ali kod četvrte su bili uspešni.

Izabranici Nikole Grbića će u finalu igrati protiv pobednika duela Italija i domaćina Francuske koji počinje od 20.00.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!
Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!

Iranski odgovor na ubistvo političkog lidera Hamasa Ismaila Hanijea u Teheranu će se desiti u pravo vreme i u odgovarajućem obliku, izjavio je vršilac dužnosti ministra inostranih poslova Irana Ali Bageri Kani.

07.08.2024

19:03

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija