• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

06.01.2021

09:11

STRPLJENJE SE STVARNO ISPLATI:  Ovako je Milosav porodici obezbedio posnu trpezu, U JEDNOM DANU UPECAO DVA ORIJAŠA/FOTO/

Vesti

STRPLJENJE SE STVARNO ISPLATI: Ovako je Milosav porodici obezbedio posnu trpezu, U JEDNOM DANU UPECAO DVA ORIJAŠA/FOTO/

Podeli vest

Da se strpljenje isplati potvrdio je i Milosav Pantić iz Maskara, koji je posle više dana strpljivog čekanja upecao soma, i to ne jednog nego dva!

Ovakav ribolovački rasplet na jezeru niko nije očekivao, a Milosav s ponosom ističe da je ovo jedan od njegov uspešnijih  dana od kada je počeo da se bavi pecanjem.

„Danima sam na Rabrovačkom jezeru i čekam da riba zagrize, danas se desilo pravo čudo. Prvo sam oko podne upecao jednog soma od 16 kilograma, a potom za njim eto ga još jedan od devet kilograma.

Foto: Toppress

 

Bio sam u šoku, nisam mogao da verujem da posle toliko dana čekanja upecam dve ribe u jednom danu“, kaže za TopPres  ribolovac Milosav Pantić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set