• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.09.2021

13:29

Najskuplji stan prodat je na Savskom vencu, CENA PO KVADRATU BILA JE PAPRENA

Društvo

Najskuplji stan prodat je na Savskom vencu, CENA PO KVADRATU BILA JE PAPRENA

Podeli vest

Cene stanova drastično su povećane!

Prosečna cena stanova u novogradnji u prvom ovogodišnjem polugodištu je iznosila 179.852 dinara a cene su se kretale od 53.382 dinara po metru kvadratnom, koliko je kvadrat koštao u Bujanovcu do 373.406 dinara u beogradskoj opštini Savski venac, objavio je Republički zavod za statistiku.

Gledano po opštinama, najskuplji su bili novoizgradeni stanovi u beogradskim opštinama, gde je kvadrat u gradskim naseljima u proseku koštao 252.816 dinara.

Pored beogradskih opština, po visokim cenama izdvojile su se i Čajetina, Novi Sad, Vrnjačka Banja, Niška opština Medijana, Pančevo, Kragujevac, Zrenjanin i Užice.

Kada je reč o površini prodatih novoizgrađenih stanova, ona je u proseku iznosila 56 kvadrata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Grad Beograd obezbeđuje uslove za izgradnju jeftinijih stanova
Beograd

Grad Beograd obezbeđuje uslove za izgradnju jeftinijih stanova

Beograd se sve više razvija i postaje integralni deo Evrope, u tom smislu se i povećava izgradnja stanova. Planskom dokumentacijom Grad je za nekoliko većih lokacija, kao što je Makiško polje, obezbedio mogućnost izgradnje takvih stambenih objekata koje većina građana može da kupi – izjavio je glavni urbanista Marko Stojčić gostujući na TV Studio B

08.09.2021

20:36

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21