• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2022

09:11

VOZAČI OPREZ, poledica na putevima posebno na ovim deonicama

Društvo

VOZAČI OPREZ, poledica na putevima posebno na ovim deonicama

Podeli vest

JP Putevi Srbije upozorava da postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura

Kroz naseljeno mesto Leskovac - drž. put I B reda br. 39, koji se poklapa sa gradskom ulicom Bulevar oslobođenja od raskrsnice sa Ulicom Nikole Skobaljića i Cara Lazara do raskrsnice sa Ulicom Koste Stamenkovića i Vojvode Mišića, danas od 18 časova do 14. januara do 10 časova biće obustavljen saobraćaj zbog održavanja priredbe „Doček pravoslavne Nove 2022. godine na trgu“.

Alternativni putni pravci su ostale gradske ulice.

Granični prelaz Kelebija - petlja Subotica Jug, od 14. januara od 8 časova do 15. januara do 16 časova biće obustavljen saobraćaj zbog radova na izgradnji natputnjaka na Pačirskom putu, od kružne raskrsnice Subotica - na Somborskom putu do kružne raskrsnice Subotica - na Bačkotopolskom putu. Saobraćaj će se odvijati obilaznim putem kroz grad Suboticu i to: kružna raskrsnica Subotica (Sombor)-Somborski put-Zagrebačka ulica-Beogradski put - državni put II A reda broj 100(prema Bačkoj Topoli)-Kružna raskrsnica Subotica (Bačka Topola).

Žabari - Velika Plana, do 17. januara radovi na rehabilitaciji uz naizmenično propuštanje vozila.

Crkvine - Tutin, do 1. jula obustava saobraćaja zbog radova u punom profilu puta. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je Pazarište - Dojeviće; Dojeviće - Novi Pazar; Novi Pazar - Bregovi; Bregovi - Tutin. Lokalni saobraćaj se u toku dnevnog dela dana odvija uz naizmenično propuštanje vozila. U toku noći na snazi potpuna obustava saobraćaja. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova: na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na Horgošu 360, Bezdanu 60, Kelebiji 180, Šidu 240 minuta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17