• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.12.2022

12:32

Triglav osiguranje - Vaš partner za zimovanje bez brige

Triglav

Društvo

Triglav osiguranje - Vaš partner za zimovanje bez brige

Podeli vest

Uz Putno-zdravstveno osiguranje i ugovoreni ski rizik do maksimalne ugovorene sume bićete bezbrižni tokom zimskog odmora i u slučaju da se desi nešto nepredviđeno

Uz Putno-zdravstveno osiguranje i ugovoreni ski rizik do maksimalne ugovorene sume bićete bezbrižni tokom zimskog odmora i u slučaju da se desi nešto nepredviđeno

Jedva čekate da se odmorite i zimovanje provedete sa porodicom. Rezervacija u jednom od najpoznatijih evropskih skijališta već je napravljena, a sreći Vaših mališana nema kraja. Kako ne bi ništa zaboravili, odavno su pripremili sve što će poneti i nestrpljivi su da počnete sa pakovanjem. Šetaćete kroz prelepe šumske krajolike, grudvati se, skijati i uživati na čistom planinskom vazduhu. Uveče ćete se svi zajedno opuštati uz pucketanje vatre, društvene igre, šalu i smeh. Biće to avantura za pamćenje.

Osim toga, ove godine ste spremni i da istražite malo opasnije vrhove, zbog čega ćete posetiti neku od poslovnica Triglav Osiguranja a.d.o ili partnersku turističku agenciju, kako biste ugovorili polisu Putnog-zdravstvenog osiguranja, sa pokrićem za skijanje, a koja štiti osiguranike od nezgoda, bolesti i nepredviđenih neprijatnosti. Sve se može rešiti i sa nekoliko klikova na e.Triglav portalu, ako ste zatrpani obavezama i nedostaje Vam vremena. Na taj način ostvarićete i 10 % popusta, a uz pomoć Triglav testa možete proveriti i koliko ste dobar i odgovoran skijaš.

Kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan Vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105. Isto tako, ako imate pristup internetu/wi-fi mreži, štetu možete prijaviti jednostavnim skeniranjem QR koda sa naše stranice i to bez dodatnih troškova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija