• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.07.2023

14:44

Srpska deca u Budvi doživela pakao! Dočekao ih prljav i buđav smeštaj, a na kraju su bili opljačkani! (VIDEO)

printscreen

Društvo

Srpska deca u Budvi doživela pakao! Dočekao ih prljav i buđav smeštaj, a na kraju su bili opljačkani! (VIDEO)

Podeli vest

Tinejdžeri iz Novog Sada, Beograda, Vrbasa i Zrenjanina koji su prošle nedelje otišli na letovanje u Budvu preko jedne poznate turističke agencije prvobitno je trebalo da budu smešteni u hotel "Vila Prestiž", gde su pri dolasku zatekli jeziv smeštaj, te su na insistiranje prebačeni u hotel "Park", gde je šestoro dece opljačkano u subotu, kada im je iz kofera sobama ukradeno ukupno 650 evra!

- Tada nisu mogli ni da sanjaju kakav ih pakao čeka. Pre putovanja bilo je dogovoreno da deca budu smeštena u hotel "Park". Prevoz i smeštaj smo platili 260 evra. Međutim, na sastanku roditelja sa predstavnikom agencije rečeno je da će odsesti u hotelu "Vila Prestiž". Kada su deca stigla tamo, bila su šokirana prizorom, smeštaj ne samo da nije bio pripremljen za decu već je bio i prljav. Deca su to fotografisala i poslala roditeljima - ispričao je otac jednog deteta.

Na fotografijama, koja su deca poslala roditeljima, vide se prljava tuš-kabina, skakavac na toalet-papiru, buđ na plafonu u toaletu. Odmah su insistirali da dobiju drugi smeštaj i otišli su u hotel "Park", gde je sve bilo u redu, do subote.

Foto: REUTERS/Stevo Vasiljevic

 

Roditelj kaže i da, iako su deca izgubila prvi dan letovanja zbog premeštanja, sve je bilo odlično do pre dva dana, kada je u Vajber grupi roditelja javljeno da se desila pljačka u hotelu.

- Dete mi je reklo da je neko ušao u sobe, koje su bile zaključane, prozori zatvoreni i da je trkeljisano po koferima, preturano po stvarima i opljačkano šestoro drugova i drugarica, među kojima i moje dete. Imalo je nešto više od sto evra, koje više nema. Dakle, nije neko uzeo novac sa vidljivog mesta, stola, već je kopao po stvarima. Dete je ostatak novca sačuvalo jer ga je držalo pored sebe u krevetu, inače bi i to ukrali - izjavio je otac.

Nakon što su se za medije oglasili roditelji tinejdžera sada se oglasio i hotel..

- Kako smo imali smenu gostiju taj dan sobarice nisu uspele da spreme sobe kako bi deca ušla, nastavnice su nas zamolile da deca uđu u sobe kako bi se presvukla za plažu. Ustupili smo im sobe u prizemlju objekta koje se ne izdaju već trebaju da se renoviraju kako bi se deca presvukla jer na prvom i drugom spratu sobarice su sređivale sobe kako bi primili goste - rekli su iz hotela u Budvi i dodali:

- Tako da pomenute slike ne odražavaju stvarno stanje u našem objektu niti predstavljaju sobe gdje bi gosti boravili. Kako je izražena želja da promene smeštaj agencija im je izašla u susret, a istog dana je poslala drugu grupu gostiju u naš hotel, koja nije imala nikakvih zamerki na stanje i higijenu u hotelu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija