• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

22.08.2023

13:46

Kompanija NIS podržala obnovu tri dečija igrališta u opštini Kanjiža

NIS

Društvo

Kompanija NIS podržala obnovu tri dečija igrališta u opštini Kanjiža

Podeli vest

Nastavljajući da brine o zajednici u kojoj posluje, kao i o dobrobiti njenih članova, kompanija NIS podržala je obnovu tri dečja igrališta u naseljima opštine Kanjiža. Ovaj projekat, vredan dva miliona dinara, realizovan je u saradnji sa Udruženjem građana „LandART“ iz Kanjiže.

Zahvaljujući ovoj donaciji kompanije NIS, gotovo 1000 mališana iz naselja Male Pijace, Horgoš i Velebit,  dobili su nove bezbedne elemente na svojim igralištima, gde će imati priliku da stvaraju nove uspomene i uživaju u igri i razonodi sa svojim vršnjacima.

Ovim povodom, igralište u Malim Pijacama obišli su Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža, Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora kompanije NIS, i Atila Šafranj, predstavnik udruženja „LandART“.

Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža, istakao je značaj saradnje sa kompanijom NIS.

- Nadam se da ćemo još dugo imati zajednički program i zajedničke akcije u vezi sa razvojem naše opštine. Danas imamo posebnu čast i mogućnost da dobijemo još dva miliona dinara kao posebnu donaciju od kompanije i zahvaljujemo na tome. Mi imamo 13 naselja i u tri ćemo sada imati obnovljeno igralište. Naša deca su naša budućnost i ako se oni dobro osećaju u našoj sredini, zajednici, opštini, onda se nadamo da će ovde ostati - rekao je Fejstamer. 

Foto: NIS

 

Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a, kazao je da su do sada u opštini Kanjiža zajednički realizovani brojni značajni projekti u korist građana i da će se saradnja nastaviti.

- Hteo bih da zahvalim građanima opštine Kanjiža na tome što nas doživljavaju kao partnere i svoje prijatelje i omogućavaju NIS-u da uspešno posluje na ovim prostorima. Mi ćemo, kao društveno odgovorna kompanija, učiniti sve što je do nas da još više učvrstimo taj odnos i da dalje poboljšavamo tu saradnju. U sledećoj godini NIS i opština Kanjiža sarađivaće u oblasti obrazovanja i mi ćemo uložiti sredstva u našu decu, jer je slogan NIS-a “Budućnost na delu“, a ta budućnost su naša deca - istakao je Smirnov.

Foto: NIS

 

Atila Šafranj, predstavnik Udruženja građana „LandART”, zahvalio je kompaniji NIS na podršci.  

- Zahvaljujemo se Naftnoj industriji Srbije koja je i ove godine donirala sredstva iz kojih smo uspeli da na teritoriji Opštine Kanjiža obnovimo tri igrališta i to u Horgošu, Velebitu i u Malim Pijacama. Iz dobijenih sredstava trudili smo se da nabavimo ne samo atraktivne, već i bezbedne elemente, tako da ono što je ugrađeno i postavljeno na ovom igralištu ima sve bezbednosne sertifikate. Posla imamo još puno i iskreno se nadam da ćemo ubuduće imati prilike da sarađujemo sa NIS-om, a što se tiče rezultata dovoljno je samo da pogledate lica ovih mališana koji su oko nas - izjavio je Šafranj.

Foto: NIS

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija