• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2023

16:19

Milorad Komrakov bio u životnoj opasnosti: Imao dve operacije na srcu

Pink.rs

Društvo

Milorad Komrakov bio u životnoj opasnosti: Imao dve operacije na srcu

Podeli vest

Novinar Milorad Komrakov imao je dve operacije na srcu - Otišao na redovan kardiološki pregled pa ga smestili u intezivnu negu IKVB "Dedinje" - Komrakov javno saopštio zašto je bio na dvomesečnoj pauzi.

Milorad Komrakov, urednik i voditelj na Tanjugu (sa kolegom Zoranom Ostojićem) bio je u ozbiljnoj životnoj opasnosti, iako toga nije bio svestan.

Na zahteve da znaju zašto nema Milorada sa Zoranom Ostojićem saopšteno je da je opravdano odsutan, a Komrakov je juče javno saopštio razloge svog odsustva.

Kako je to, poznati srpski novinar izjavio on je 27.09. 2023. godine otišao na redovan kardiološki pregled u Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" gde mu je urađen EKG.

Taj rezultat je bio veoma loš pa je Komrakov odmah prebačen u intezivnu negu na odeljenje kardiologije IKVB "Dedinje". Saopšteno mu je da je imao ozbiljne aritmije srca koje su mogle da dovedu dao fatalnog ishoda. Odmah su urađene koronografija i Komrakovu ugrađena  tri stenta i bajpas. Operacijom je rukovodio dr Milan Dobrić. Otpušten je kući 01.10. 2023. godine.

Međutim dva dana kasnije, aritmije su se ponovo javile. Uključio mu se i kardioverter defibrilator,  i to dva puta u toku dva dana. Reč je o pejsmejkeru koji sprečava aritmiju ali i iznenadnu srčanu smrt.Ponovo je 04.10. primljen u bolnicu. Konzilijum lekara IKVB "Dedinje" na čelu sa dr Veliborom Ristićem, upravnikom  kardiologije u toj bolnici,  (koji je gostovao u jučerašnjoj emisiji) odlučio se za operaciju ablacije srca. Reč je o spaljivanju delova srčanih tkiva koje izazivaju ozbiljne neprijatnosti. Posle šestoćasovne uspešne operacije, koju je obavio tim, na čelu sa dr Veliborom Ristićem Komrakov je već sutradan pušten kući.

 Milorad Komrakov je 27.10.2006. godine preživeo težak srčani infarkt  kada su mu, prilikom operacije na otvorenom srcu, ugrađena tri bajpasa. Godinu dana kasnije ugrađen mu je i pomenuti pejsmejker.

Juče je posle dvomesečnog oporavka ponovo rekao: "Dobro jutro, poštovani gledaoci".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija