• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.12.2023

08:00

Hoćete da postanete stjuardesa? Veliki konkurs za kabinsku posadu Er Srbije otvoren do 20. decembra

Air Serbia

Društvo

Hoćete da postanete stjuardesa? Veliki konkurs za kabinsku posadu Er Srbije otvoren do 20. decembra

Podeli vest

Nacionalni avio prevoznik Er Srbija pokrenula je novi konkurs za članove kabinske posade, u sklopu priprema za letnju sezonu 2024. koja počinje u poslednjoj nedelji marta sledeće godine i u skladu sa planovima daljeg razvoja kompanije.

Zainteresovane kandidatkinje i kandidati, koji žele da postanu deo tima najbrže rastuće avio- kompanije u regionu, prijave mogu podneti do 20. decembra putem veb sajta srpske nacionalne avio-kompanije, navodi se u saopštenju Er Srbije.

[Велики конкурс за кабинску посаду Ер Србије отворен до 20. децембра]
Veliki konkurs za kabinsku posadu Er Srbije otvoren do 20. decembra

"Na prvom velikom konkursu koji je održan u februaru ove godine prijavilo se skoro hiljadu kandidata, od kojih je preko dve stotine njih odškolovano i sada je deo tima Er Srbije. Ubrzanim rastom nacionalne avio-kompanije, stvorila se potreba za daljim proširenjem tima kabinske posade. Pred sam kraj godine, otvorili smo i drugi konkurs i pozivamo sve zainteresovane da se prijave što pre", rekla je direktorka ljudskih resursa u Er Srbiji Milica Netković.

Kako se navodi u saopštenju, pravo na učešće na konkursu ostvaruju svi državljani Republike Srbije, koji u tom momentu imaju najmanje 18 godina, diplomu srednje škole, važeći pasoš i tečno govore i pišu engleski jezik.

Oni koji uđu u uži izbor, imaće priliku da od predstavnika srpske nacionalne avio-kompanije saznaju nešto više o Er Srbiji i poslu za koji su konkurisali, kao i da pokažu svoja znanja i veštine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesić: “Er Srbija” će naredne četiri godine leteti ka 10 destinacija sa aerodroma u Nišu i Kraljevu
Politika

Vesić: “Er Srbija” će naredne četiri godine leteti ka 10 destinacija sa aerodroma u Nišu i Kraljevu

Postupak javne nabavke za izbor najpovoljnijeg ponuđača koji će u naredne četiri godine obavljati avio-prevoz na ukupno 10 linija u javnom interesu sa aerodroma “Konstantin Veliki” u Nišu i “Morava” u Kraljevu je završen, a izabrani ponuđač je “Er Srbija”, izjavio je ministar, građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić u jutarnjem programu na televiziji Prva.

29.11.2023

09:50

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija