• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.11.2023

20:28

Ekonomski novinar N1 pokopao Đilasa! Očigledno je, Er Srbija je mnogo snažnija od JAT Ervejza (VIDEO)

printscreen

Politika

Ekonomski novinar N1 pokopao Đilasa! Očigledno je, Er Srbija je mnogo snažnija od JAT Ervejza (VIDEO)

Podeli vest

Danas je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pokušao da omalovaži neverovatan uspeh predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je uspeo nacionalnog avioprevoznika (tadašnji JAT, a danas Er Srbiju) da digne iz mrtvih, što je bio rezultat vlasti bivšeg režima, i postavi na tron među avioprevoznicima Jugoistočne Evrope.

Uspeh je čak primetio i ekonomski novinar televizij N1 Vojislav Stevanović.

- Ono što možemo da vidimo jesu stvari koje su prilično očigledne a to je da je Er Srbija danas u značajno boljoj formi nego što je bio JAT Ervejz 2013.

- Danas je to kompanija koja leti na više od 80 destinacija, počela je da beleži i profit, u prvoj polovini ove godine prelimirani pokazatelji kažu da je imala 22,4 evra profita! Ove godine očekuju da prevezu oko 4 miliona putnika a svi smo svesni na koliko destinacija danas Er Srbija leti – kazao je Sretenović.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija