• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.01.2024

11:27

Za 49 evra do Palma de Majorke, za 349 do Njujorka! Šokantne promo cene Er Srbije

Informer

Društvo

Za 49 evra do Palma de Majorke, za 349 do Njujorka! Šokantne promo cene Er Srbije

Podeli vest

Er Srbija je pripremila novu promotivnu ponudu za letove iz Beograda do 66 destinacija širom Evrope, Severne Amerike i Azije, a tokom dve nedelje, od 22. januara do 5. februara, putnici će imati mogućnost da kupe avio-karte po ceni počev od 49 evra po smeru u ekonomskoj klasi.

Kako se navodi u saopštenju nacionalnog prevoznika, promotivna akcija važi za putovanja u periodu od 12. februara do 26. oktobra, a broj mesta je ograničen.

Nova promotivna akcija Er Srbije obuhvata letove do Banja Luke, Barselone, Londona, Atine, Tivta, Podgorice, Zagreba, Soluna, Bukurešta, Skoplja, Sofije, Tirane, Sarajeva, Ljubljane, Malte, Budimpešte, Irakliona, Hanje, Krfa, Rodosa, Napulja, Ohrida, Dubrovnika, Pule, Varne, Splita, Rijeke, Zadra, Rima, Štutgarta, Palma de Majorke, Palerma, Osla, Kopenhagena, Stokholma, Geteborga, Bolonje, Nirnberga, Diseldorfa, Hamburga, Venecije, Milana, Larnake, Barija, Katanije, Krakova, Berlina, i Ciriha, po ceni počev od 49 evra po smeru u ekonomskoj klasi.

Po ceni od 69 evra po smeru biće dostupni letovi do Liona, Brisela, Beča, Praga, Madrida, Valensije, Istanbula, Ankare, Malage, Frankfurta, Lisabona, Porta, Izmira, Amsterdama i Pariza.

Za putovanja do prekookeanskih destinacija srpske nacionalne avio- kompanije, cena promotivne avio-karte u ekonomskoj klasi do Njujorka će iznositi počev od 349 evra, do Čikaga 359 evra, dok će po ceni od 369 evra moći da se otputuje do Tjenđina u Kini, dodaje se u saopštenju Er Srbije.

- Bilo da volite prolećna, letnja ili jesenja putovanja, sa nama ćete brzo i udobno stići do čak 66 destinacija iz rastuće mreže Er Srbije - istakla je viša menadžerka za upravljanje prihodima Er Srbije Maša Vasović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija